Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak? Mért kivételezn...

Mit csináljak? Mért kivételeznek velem annyit? többi lent.

Figyelt kérdés

Tegnap volt egy házi buli féleség egyik ismerősünknél . Elment anyukám ,nagybátyám és annak barátnője.( nagybátyám barátnőjét egyszerűen nem bírom,nagyon ellenszenves, és folyamatosan lese szar, ellenben a tesómmal, nagyon-nagyon elvan,mondhatni kicsit féltékeny vagyok rájuk.)

Eljöttek hozzánk már reggel, beszélgettünk ,elvoltunk. Addig úgy volt, hogy tesóm nem megy, mert segít vigyázni a nagybátyámék gyerekeikre. (Az egyik lány 5 éves, a másik fiú 1 éves.) Erre, a nagybátyám barátnője mondja a tesómnak, hogy mennyen velük, meg legalább tud majd kivel inni. (az nem érdekelte ,hogy mi lesz a gyerekeivel, ő csak inni akart) Tesómnak, nem kellett több ,először kicsit kérette magát de elment velük. Nem csak rám lett hagyva a gyerek, mert ott volt a mamám is, de a mamám elfáradt, mert egész nap dolgozott, ezért mondtam neki, hogy feküdjön le majd én elleszek velük. És egyszerűen annyit nem mondott a nagybátyám meg a barátnője, hogy, 'köszi'vagy valami hasonlót. És ez engem nagyon megbántott. Mit reagáljak erre? Vagy mit kéne tennem? Vagy van okom felháborodni ezen?

2013. júl. 11. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez eleg bunkosag volt tolluk!!nem kell csinalj semmit ne is mond semmit ,.de legkozelebb ha meg egy ilyen eset adodna tuti el mennek ottholrol az ido alatt mig ok ott vannak nalatok,.es akkor nem lenne kit hulyenek nezzenek,.ha pedig otthol is lenel,.mond m eg nekik nem ersz ra ,van mas dolgod es ennyi,.
2013. júl. 11. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:
annyi az egész, hogy gyereknek tartanak még:S:)attól függetlenül, hogy te másképp látod és más a gondolkozásod sajnos ezzel nem lehet mit csinálni hisz abból csak vita/ veszekedés tör ki ha erre rá kérdezel miért vesznek semmibe és miért várják el, hogy te vigyázz a kölykökre míg ők szórakoznak...én a helyedben azt csinálnám a következő alkalomnál, hogy faképnél hagynám őket oldják meg a dolgukat ahogy tudják ebből már érteni fogják hogy nem vagy te baby csősz aki kedvük szerint ugrál... de ebből ne csinálj rendszert hisz olykor ki jár nekik is a szórakozás olyankor ha ismét az fordul elő hogy még azt sem mondják "köszi" mosolyogva mond csak nekik szívesen! ne aggod érteni fogják ők :)
2013. júl. 11. 16:25
 3/4 i hate this world ***** válasza:
Máskor ne menj el velük bulizni.
2013. júl. 11. 23:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Utolsó te ezt nem értetted meg!

Többi válaszolónak : Köszönöm:)

2013. júl. 12. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!