Mit csináljak? Mért kivételeznek velem annyit? többi lent.
Tegnap volt egy házi buli féleség egyik ismerősünknél . Elment anyukám ,nagybátyám és annak barátnője.( nagybátyám barátnőjét egyszerűen nem bírom,nagyon ellenszenves, és folyamatosan lese szar, ellenben a tesómmal, nagyon-nagyon elvan,mondhatni kicsit féltékeny vagyok rájuk.)
Eljöttek hozzánk már reggel, beszélgettünk ,elvoltunk. Addig úgy volt, hogy tesóm nem megy, mert segít vigyázni a nagybátyámék gyerekeikre. (Az egyik lány 5 éves, a másik fiú 1 éves.) Erre, a nagybátyám barátnője mondja a tesómnak, hogy mennyen velük, meg legalább tud majd kivel inni. (az nem érdekelte ,hogy mi lesz a gyerekeivel, ő csak inni akart) Tesómnak, nem kellett több ,először kicsit kérette magát de elment velük. Nem csak rám lett hagyva a gyerek, mert ott volt a mamám is, de a mamám elfáradt, mert egész nap dolgozott, ezért mondtam neki, hogy feküdjön le majd én elleszek velük. És egyszerűen annyit nem mondott a nagybátyám meg a barátnője, hogy, 'köszi'vagy valami hasonlót. És ez engem nagyon megbántott. Mit reagáljak erre? Vagy mit kéne tennem? Vagy van okom felháborodni ezen?
Utolsó te ezt nem értetted meg!
Többi válaszolónak : Köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!