1/6 anonim válasza:
Mit akarsz tenni? El kell felejtened, ilyen egyszerű a megoldás, a kivitelezés már nehezebb lesz, de nincs más lehetőség.
2/6 anonim válasza:
Nem szerettél bele csak rajongsz vagy fellángoltál. Majd kinövöd a tinikorral együtt.
4/6 anonim válasza:
Ha ezt komolyan kérdezed, akkor úgy sejtem, ahhoz a népcsoporthoz tartozol, ahol ez teljesen normális...
5/6 N27201 válasza:
ez azért ennél bonyeszabb. Nm szokás/általános beleszeretni egy rokonba, de ha megtörtént nincs mit tenni. de megg kell értened, hogy ha ráadásul vérrokon, akkor nem lehetséges. és egyáltalán nem vagyok biztos, hogy nem csak szimplán szereted, mint a nagybátyádat. van ilyen, nem egy kellemes helyzet, de nem valószínű, hogy a többi családtag mellettetek állna, bár nem ismerem pket. és a nagybátyád egyáltalán hogy érez?
6/6 anonim válasza:
Ez elég beteg. De szerintem sem vagy szerelmes, csak egyfajta rajongás. Majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!