Mit tegyek? Erkölcs vagy belenyugvás?
A szeretője nem láthatja a kicsit, mert azt egyenlőre nem lehet hozni-vinni a hideg miatt,
1. nincs hideg.
2. ha hidegebb lenne, mint van, akkor is lehet hozni-vinni...
unatkozol?
Ha annyira szar a férjével a kapcsolata, akkor hagyja el.
De más gyerekét rásózni, mintha az övé lenne... A legundorítóbb dolog a világon. Komolyan mondom ezért börtönt adnék.
Egyébként meg ha tényleg csak ünnepnapokon van szex a férjével, akkor is gyanús lenne. Nyilván nem közvetlenül egymás után váltják egymást a szeretővel, szóval feltűnő lehetne.
22es nem unatkozom!
Nincs hideg valóban! Hogy miért nem viszi a gyereket sétálni, nem az én dolgom és beleszólásom sincs. Lehet, hogy a védőnője javasolta, mindenesetre még nem tolta babakocsiban.
És egyébként, lehet, hogy neked 13 fok meleg, de egy pici babának ez édeskevés, tudom fel lehet öltöztetni, de én mit mondjak...anyukája így döntött és kész.
Az erkölcsi oldal nem a te dolgod, hanem az övéké.
Úgyis kiderül... És ha a biológiai apának egy kis esze van, és szereti a sógornődet meg a kisbabáját, akkor bilit borít, de ezt majd ők megoldják.
Különben az a véleményem, h ha az együttlétet meg tudták oldani, akkor ezt a találkozót is meg tudnák, ha akarnák, csak szerintem az a legkényelmesebb, ha mindez nálad történik. Én egyébként ebbe nem mennék bele, nem asszisztálnék ilyesmihez. De ha belemész, nem a te erkölcsi problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!