Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek? Erkölcs vagy...

Mit tegyek? Erkölcs vagy belenyugvás?

Figyelt kérdés
Sógornőm gyermeket szült, de nem a férjétől van a gyerek. A szeretője nem láthatja a kicsit, mert azt egyenlőre nem lehet hozni-vinni a hideg miatt, csak pár hetes, szerető nem mehet sógornőmékhez babalátogatóba. Megbeszélték, hogy kedden nálunk fognak találkozni, és kitaláltak egy ürügyet, hogy a férj ne gyanakodjon, szeretőnek aznap szabadnapja van. A házat, amiben élünk a nagyiméktól kaptam ajándékba, és a nagyapám forogna a sírjában, ha megtudná, hogy két szerető ebben a házban van inkognitóban, ráadásul még a zabi gyereküket is itt babusgatják. Szóltam a férjemnek, hogy ez nekem nem tetszik, és nem is leszek otthon, de tudja mi a véleményem az egészről /nem tilthatom el a kicsitől, elvégre a testvére gyereke és ő is látni szeretné/. Mindazonáltal tudom, hogy a gyerek apja nem láthatja, csak ha nálunk összejön a banda és ezért őt is sajnálom, mert megérdemelné, hogy lássa. Mégis erkölcsi aggályaim vannak és gondolkodóba estem.
2014. febr. 15. 14:30
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
nagyapám a tipikus konzervatív fickó volt... ő pont leszarná, hogy szeretik egymást vagy sem. Ha szeretik egymást, akkor házasodjanak össze, mert normális emberek úgy szokták, a többi meg csak összeáll, mint a macskák, vagy mint a tej "ide ne jöjjenek holmi búgó kandúrok" még ma is hallom, ahogy ezeket a szavakat mondja.. Szóval igen, forogna.. És igazatok van, nem kellene ezt engednem, mert én is úgy érzem, ez ez én házam, és ez egy tisztességes ház. A gyermek valóban zabi, ha csúnya kifejezés ha nem! A valóságot lehet szépíteni, de attól még az igazság igazság marad! A gyerekek én is nagyon szeretem, és valóban semmiről sem tehetnek, félreértés ne essék.
2014. febr. 15. 15:50
 22/25 anonim ***** válasza:

A szeretője nem láthatja a kicsit, mert azt egyenlőre nem lehet hozni-vinni a hideg miatt,

1. nincs hideg.

2. ha hidegebb lenne, mint van, akkor is lehet hozni-vinni...

unatkozol?

2014. febr. 15. 19:41
 23/25 anonim ***** válasza:

Ha annyira szar a férjével a kapcsolata, akkor hagyja el.

De más gyerekét rásózni, mintha az övé lenne... A legundorítóbb dolog a világon. Komolyan mondom ezért börtönt adnék.

Egyébként meg ha tényleg csak ünnepnapokon van szex a férjével, akkor is gyanús lenne. Nyilván nem közvetlenül egymás után váltják egymást a szeretővel, szóval feltűnő lehetne.

2014. febr. 18. 09:10
 24/25 A kérdező kommentje:

22es nem unatkozom!

Nincs hideg valóban! Hogy miért nem viszi a gyereket sétálni, nem az én dolgom és beleszólásom sincs. Lehet, hogy a védőnője javasolta, mindenesetre még nem tolta babakocsiban.

És egyébként, lehet, hogy neked 13 fok meleg, de egy pici babának ez édeskevés, tudom fel lehet öltöztetni, de én mit mondjak...anyukája így döntött és kész.

2014. febr. 18. 14:30
 25/25 anonim ***** válasza:

Az erkölcsi oldal nem a te dolgod, hanem az övéké.

Úgyis kiderül... És ha a biológiai apának egy kis esze van, és szereti a sógornődet meg a kisbabáját, akkor bilit borít, de ezt majd ők megoldják.

Különben az a véleményem, h ha az együttlétet meg tudták oldani, akkor ezt a találkozót is meg tudnák, ha akarnák, csak szerintem az a legkényelmesebb, ha mindez nálad történik. Én egyébként ebbe nem mennék bele, nem asszisztálnék ilyesmihez. De ha belemész, nem a te erkölcsi problémád.

2014. febr. 28. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!