Sógornőm gyermeket szült, de nem a férjétől van a gyerek. A szeretője nem láthatja a kicsit, mert azt egyenlőre nem lehet hozni-vinni a hideg miatt, csak pár hetes, szerető nem mehet sógornőmékhez babalátogatóba. Megbeszélték, hogy kedden nálunk fognak találkozni, és kitaláltak egy ürügyet, hogy a férj ne gyanakodjon, szeretőnek aznap szabadnapja van. A házat, amiben élünk a nagyiméktól kaptam ajándékba, és a nagyapám forogna a sírjában, ha megtudná, hogy két szerető ebben a házban van inkognitóban, ráadásul még a zabi gyereküket is itt babusgatják. Szóltam a férjemnek, hogy ez nekem nem tetszik, és nem is leszek otthon, de tudja mi a véleményem az egészről /nem tilthatom el a kicsitől, elvégre a testvére gyereke és ő is látni szeretné/. Mindazonáltal tudom, hogy a gyerek apja nem láthatja, csak ha nálunk összejön a banda és ezért őt is sajnálom, mert megérdemelné, hogy lássa. Mégis erkölcsi aggályaim vannak és gondolkodóba estem.
Tudtam, hogy bonyolult és sok kérdés lesz... A szerető innen 30 km-re lakik, mi meg kb 3 utcára egymástól sógornőmékkel. Hozzánk még simán el lehet tolni, de 30 km-re mert nem akarja utaztatni. Én nem tudom nincs gyerekem, de a baba 3 hetes és orvoson kívül máshova még nem vitték, mert túl kicsi ehhez, de ez mindegy, a lényeg, hogy messzire nem viszi a kicsit, mi közelebb vagyunk, mint az említett szerető.
2014. febr. 15. 15:03
12/25 anonim válasza:
És akkor a férj hogy-hogy nem gyanakszik? Évek óta nem nyúlt az asszonyhoz, az meg teherbeesik és erre nem két pofon kíséretében kirakja a házból, hanem még mindig együtt vannak, és a szeretőjével továbbra is bújkálniuk kell, mert a férj nem sejti, hogy van valakije? Hihető történet...
2014. febr. 15. 15:03
13/25 A kérdező kommentje:
na hát ez az évek óta nem nyúlnak egymáshoz olyan, hogy karácsonykor vagy húsvétkor, szóval igen ritkán, majdnem semmilyen a szexuális életük. bocsánat, nem jól írtam le, valóban félreérthető, kissé túloztam. De túllépnétek ezen? még nem kaptam igazi választ, hogy helyemben mit tennétek.
2014. febr. 15. 15:07
14/25 anonim válasza:
Kérdező, én egyértelműen közölném a férjjel a helyzetet, ha ilyen, ha olyan... ezért: "pénzügyi okai vannak, hogy a férjét nem hagyja ott, nyilván a pasinak jövedelme van, ő meg gyesen van, nehéz lenne egyedül eltartania 2 gyereket." - más kifosztásához ugyanis nem vagyok hajlandó segédkezni, hallgatólagosan se.
2014. febr. 15. 15:11
15/25 A kérdező kommentje:
higgyétek el, én is nagyon nehezen értettem meg ezt a hülye életet, amit élnek, és legszívesebben nem is gondolkodom rajta, hogy valakik képesek így leélni egy egész életet, hazugságban, szóval értem, hogy ti is kételkedtek a dolog valóságszerűségén, de sajnos vannak ilyenek.
2014. febr. 15. 15:11
16/25 A kérdező kommentje:
14-es a férjem testvéréről van szó. Nyilván ebben szituban mindenki sáros, de nézd az én helyzetemet. Én 15 évvel vagyok fiatalabb sógornőmnél, akivel szemben úgy érzem nem gyakorolhatok nyomást, és nem ítélkezhetek felette. Anyósomék engem utálnak, gyakorlatilag ő az egyetlen, akivel kijövök férjem családjából, neki viszont közel sem feddhetetlen az élete. És akkor én mégis mit tegyek? Próbáltam ezen túllépni, mondván, nem az én dolgom, de sajna engem is érint.
2014. febr. 15. 15:15
17/25 anonim válasza:
"14-es a férjem testvéréről van szó." - olvastam, Kérdező. Ettől még a tudatos "kakukkfióka-neveltetést" egyáltalán nem tartom bocsánatos, vagy akár csak bármilyen szinten is tolerálható dolognak.
2014. febr. 15. 15:19
18/25 anonim válasza:
Lehet bármilyen negatív véleményed az ügyről, de a gyereket ne hívd zabinak. Ő aztán igazán nem tehet semmiről.
Egyébként ha hinni lehet a statisztikáknak, a mostani gyerekek egyharmada születik családon kívül, vagy más apától, mint a férj.
A nagyapád forogna a sírjában azért, mert két, egymást szerető ember a közös gyermeküknek örül? Biztos vagy benne?
2014. febr. 15. 15:34
19/25 anonim válasza:
Azt kell eldöntened, hogy az "apa" gyerek átverésében közre működsz vagy sem?
Én egyértelműen nem, szerintem ez egy nőtől a legundorítóbb dolog amit tehet. Oldják meg ahogy tudják, nélkülem valahogy a gyereket is összehozták az én lakásom nélkül.
2014. febr. 15. 15:36
20/25 anonim válasza:
"A nagyapád forogna a sírjában azért, mert két, egymást szerető ember a közös gyermeküknek örül? Biztos vagy benne?"
Persze minden fogalmazás kérdése. Nagyapa biztos forogna a sírjában, ha az unokája a lakásában csalja a férjét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!