Mit tegyek? Erkölcs vagy belenyugvás?
Figyelt kérdés
Sógornőm gyermeket szült, de nem a férjétől van a gyerek. A szeretője nem láthatja a kicsit, mert azt egyenlőre nem lehet hozni-vinni a hideg miatt, csak pár hetes, szerető nem mehet sógornőmékhez babalátogatóba. Megbeszélték, hogy kedden nálunk fognak találkozni, és kitaláltak egy ürügyet, hogy a férj ne gyanakodjon, szeretőnek aznap szabadnapja van. A házat, amiben élünk a nagyiméktól kaptam ajándékba, és a nagyapám forogna a sírjában, ha megtudná, hogy két szerető ebben a házban van inkognitóban, ráadásul még a zabi gyereküket is itt babusgatják. Szóltam a férjemnek, hogy ez nekem nem tetszik, és nem is leszek otthon, de tudja mi a véleményem az egészről /nem tilthatom el a kicsitől, elvégre a testvére gyereke és ő is látni szeretné/. Mindazonáltal tudom, hogy a gyerek apja nem láthatja, csak ha nálunk összejön a banda és ezért őt is sajnálom, mert megérdemelné, hogy lássa. Mégis erkölcsi aggályaim vannak és gondolkodóba estem.2014. febr. 15. 14:30
1/25 anonim válasza:
jobb ha kimaradsz belőle, és az egészet a férjedre meg a tesójára bizod. Nem tudhatod hogy mi áll a háttérben, hogy nem elég hogy a nőcinek szeretője van, de még gyereket is szült neki
2/25 anonim válasza:
az szép, hogy neked erkölcsi aggályaid vannak, de hogy' van ezzel a sógornőd?
(azt tudod, hogy ha kiderül, akkor ti minden lesztek a férjeddel, csak rendes ember nem)
3/25 A kérdező kommentje:
engem nem érdekel, hogy a férje mit gondol rólunk, mert én is szívből utálom, igazság szerint nem is csodálkozom, hogy fel van szarvazva, alkoholista és a gyerekével se törődik..persze ez nem az én dolgom, de a lényeg, hogy nem érdekel mit mond a sógorom erről az egészről.
2014. febr. 15. 14:45
4/25 A kérdező kommentje:
sógornőmnek mije van és mije nincs gőzöm sincs... pénzügyi okai vannak, hogy a férjét nem hagyja ott, nyilván a pasinak jövedelme van, ő meg gyesen van, nehéz lenne egyedül eltartania 2 gyereket. Szeretőnek jelzálog a házán, anyjánál lakik..szóval, ha még vannak is erkölcsi dilemmái, azokat most háttérbe kell szorítania.
2014. febr. 15. 14:48
5/25 anonim válasza:
A férje a te vagy a párod testvére és képesek vagytok átverni?
6/25 anonim válasza:
"Sógornőm gyermeket szült, de nem a férjétől van a gyerek. "
Ezt honnan veszitek? Aki egyidejűleg két férfival is hempereg, az még saját maga sem tudhatja hogy ki ejtette teherbe, nem még a rokonok. Ti így ránézésre megállapítjátok, vagy mi?
7/25 A kérdező kommentje:
Férjem és sógornőm testvérek. Nekünk ahhoz az emberhez semmi közünk.
2014. febr. 15. 14:57
8/25 anonim válasza:
"A szeretője nem láthatja a kicsit, mert azt egyenlőre nem lehet hozni-vinni a hideg miatt,"
"Megbeszélték, hogy kedden nálunk fognak találkozni"
Na most akkor nem lehet hozni-vinni, de hozzátok azért mégis elviszi... hogy is van ez?
9/25 anonim válasza:
Én biztos nem folynék bele, én nálam aztán nem lesz ilyen. Ő sem különb a férfinál ha félrelép aztán hazudik a gyerekről de a pénze kell neki. Egy egyszerű k..rva csak nem a sarkon áll.
10/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk mert sógornőm elmondta? Állítása szerint évek óta nincs szexuális kapcsolata a férjével, de igazad van, 100%-ra nem tudom, hisz nem végeztem DNS tesztet. Mindenesetre férjemnek ezt vallotta, hogy a gyerek a szeretőtől van, és ha ezt így valaki bevallja, akkor én nem kételkedem... elvégre ilyet minek hazudozna az ember.
2014. febr. 15. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!