Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tehetnénk a párom részeges...

Mit tehetnénk a párom részeges bátyjával?

Figyelt kérdés
Párom bátyja 44 éves, és alkoholista. A munkából mindig ittasan jön haza, tiszta ital szagú az egész ház. Engem nagyon zavar mivel jelenleg anyósomnál lakunk. A páromat is biztatja, hogy igyon és nem mond neki nemet a párom, egy két sört ő is megiszik. Van erre valami megoldás?
2014. febr. 2. 20:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell anyósékkal lakni.
2014. febr. 2. 20:25
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha az anyóséknál laksz, akkor nem szólhatsz bele, hogy a család tagja mit csinálnak.

2. Ha a párod IS iszik a bátyjával, akkorös legalább annyira részeges, legfeljebb még kontrollálni tudja valamennyire

2014. febr. 2. 20:27
 3/18 A kérdező kommentje:
Aki nincs ilyen helyzetben az úgysem érti meg a problémámat. A pia szag átjárja az egész házat.
2014. febr. 2. 20:31
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Költözzetek el.

Kb. ugyanolyan (vagy több) joga van ott lakni mint neked.

2014. febr. 2. 20:32
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Milyen helyzetben? Sosem értettem ezt a "anyóséknál lakok és nagyon zavar ez és ez" dolgot. Nyilván nem normális, hogy folyton ittas a sógorod, de neked sokkal kevesebb jogod van ott lenni, mint neki. Nem kötelező anyósékkal lakni harminc-negyven évesen. Mást ehhez nem lehet mit hozzáfűzni, csak annyit, hogy szánalmas.
2014. febr. 2. 20:35
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne az ilyen helyzet? Milyen? Meddig akartok ott lakni? ha ennyire zavar költözzetek el!
2014. febr. 2. 20:39
 7/18 A kérdező kommentje:
Mégis miből költöznénk el? Párom alig kap fizetést mivel gyerektartást fizet. Én szintén alig kapok valamit a hitelek miatt.
2014. febr. 2. 20:41
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Költözzetek a te szüleidhez! Különben meg, ha nem tudjátok magatokat eltartani akkor nem kell összeköltözni! Ilyen egyszerű. Hány évesek vagytok?
2014. febr. 2. 20:42
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Az a tróger, aki a más nyakára megy lakni, és még ő kritizálja a háziakat!
2014. febr. 2. 20:50
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
t ez a troger magyarok..kicsit erös. inkább magadra kéne ezt a jelzöt használni...te laksz az anyosodnál, az alkesz fiaival együtt..és a te pénzed megy hitelekre..mégis milyen hitelekre? ház, lakás..ugye nem..gondolom nauto sem.. akkor te mire fizetgetsz,- netán az uj tv-re? ....
2014. febr. 2. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!