Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mért ilyen mi okozhatja? Pénz...

Mért ilyen mi okozhatja? Pénz és étel nélkül hagy minket, de miért? Mit tehetnénk?

Figyelt kérdés
Az anyukánk minden szombaton elmegy és csak hétfőn jönn haza a pasijától. A mamánknál lakunk és ő főzz nekünk hétvégente ha kap pénz anyától. Nincs pénze nekise nem várhatjuk el hogy ételt teremtsen hétköznap is. De az édesanyánknak kéne de őt nem érdekli. Mért van hogy ennyire hidegen hadja? Közép iskolás vagyok és van hogy este fél hatra érek haza az óráim miatt de leghamarabb is négyre. Nem vagyok ebédes és kaját pedig nem kapok reggel 500 ft ból kéne kihúzznom egésznap. A büfében minden 260ft felet van. Szeretnék szilveszterezni a barátaimmal mert amúgy a pénz hiány miatt nem járok szórakozni se moziba se sehova de arra sem kapok semennyit. Bezzeg ő minden hétvégén a kocsmába van aahol egy egy alkalommal 10.000ft-ot is elkölt ez heti két este havi nyolc. Mit tehetnénk?
2013. dec. 23. 11:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Én egyetemista vagyok, simán kihúzom hazáig 500 forintból. Nem büfében, meg pékségben kell vásárolni, hanem venni 5-6 zsömlét, mellé felvágottat, kocka sajtot, stb. Ez gyakorlatilag 200 forint és egésznap el vagyok vele, sokszor már nem kívánom a vacsorát sem. Nem mondom hogy jó és változatos, egészséges kaja, de a semminél jobb!
2013. dec. 23. 11:49
 2/14 acelsziv ***** válasza:
71%
gyámhatóságnál följelented
2013. dec. 23. 11:49
 3/14 anonim ***** válasza:
68%

Nahát az ilyen nem anya ne haragudj bár te nem tehetsz erről

nincs egy nagynéni vagy ilyesmi aki segithetne ?

tesómnak is uj párja van de attól foglalkozik a gyerkőcökkel

2013. dec. 23. 11:50
 4/14 A kérdező kommentje:
A keresztapunk anya tesvére segít a mamánknak meg nekünk is. Ha följelenteném akkor elvennének tőle az apánk hoz kerülnénk és ott rosszabb lenne. De az dühít hogy 40 évesen elvárja hogy én 5000ft-ot költsekrá karácsonykor míg ő semmit, meg ő bulizhat mimeg ...... persze nincs pénz mert elissza. Folyton ezért siránkozik hogy nincs pénze nem tud ruhát venni. Nem tudom ha van valakinek gyereke akkor lehet neki kéne ruhát venni nem magamnak hogy szép legyek szilveszterkor. Karácsonykor is a pasijánál lesz. Meg apától ruhát kapunk mostanában van több pólóm nadrágom pulcsim ami megtetszik neki és elveszi majd bolyhosan meg szakadtan vissza adja hogy az ennyém.
2013. dec. 23. 12:02
 5/14 anonim ***** válasza:
76%

Huszonéve javítok írásokat, pontosan tudom, egy rossz helyesíró mit hibázik és miért.

A kamukérdések első tutibiztos jele az eltúlzott, logikátlan helyesírás.

2013. dec. 23. 12:22
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kamunak tűnik, de, ha nem az, akkor miért is zavar annyira, ha elvennének tőle?

Fordulj a családsegítőhöz és a gyámhatósághoz, egy intézetben is jobb helyed lenne.

2013. dec. 23. 12:42
 7/14 anonim ***** válasza:
7%

Ne törődj az előzővel, Kérdező. Egyesek akik nagy kényelemben élnek, meg minden nehézségtől mentesen, el sem tudják képzelni milyen szörnyű életek, emberek vannak.

Nagyon sajnálom, hogy így kell élnetek. Hány éves vagy? Megpróbálhatnál majd valamilyen melót minél hamarabb, hétvégit esetleg. Tudom, nagyon nehéz munkát találni, vidéken még siralmasabb a helyzet de azért próbáld meg. Remélem valamilyen szakközépsuliba jársz, ami majd hamar szakmát is ad neked, azzal talán hamar el tudsz helyezkedni és lekoccolni otthonról. Tényleg a legjobbakat kívánom neked. Az én szüleim is szépen szétcse#ték a családunkat, felelőtlen, éretlen emberek gyereket(ket) vállalnak, ez a marha nagy baj.

2013. dec. 23. 12:47
 8/14 anonim ***** válasza:
46%
Lécci a hozzá nem értők azok ne írjanak már ilyen marha nagy baromságot hogy az intézetben jobb helye lenne. Fogalmatok sincs.
2013. dec. 23. 12:48
 9/14 anonim ***** válasza:
19%
Nekem apám volt ilyen és én ha kellett, loptam is tőle. Ez van és büszke vagyok rá!!!!!!!!!!!
2013. dec. 23. 13:11
 10/14 A kérdező kommentje:
Ha szólok a gyámügynek nem csak anyától mamától is elvesznek aki rendes ember szeretminked de el nem tudna tartani. Nem kamu a kérdés. Művészeti iskolába járok 4 év után éretségit kapunk ha maradok plussz egy évet szakmát. De nem hinném hogy azzal sokat tudnék kezdeni. 15 éves vagyok 16 évesnek kellene lennem hogy munkát válalhasak még fél év. Azt is mondtam anyának miután ő négy órát dolgozik egynap hogy válalja el a szórólap osztás osztom én csak válalja el. idézem " leszarlak nem érdekelsz amúgy is tanuljál" ez volt a válasza.
2013. dec. 23. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!