Szerintetek anyukám normális?! Egy étel miatt ekkora balhét csapni.
Nincs valami idilli kapcsolatom anyukámmal, úgy néz ki nemsokára sikerül is elhelyezkednem külföldön. Ezt csak azért írtam, hogy megelőzzem a "miért nem költözöl el" kérdéseket.
Na de a lényeg, hogy elutazott egy hétre, addig én egyedül maradtam itthon. Szokás szerint kitakarítottam, rendben tartottam a házat és csináltam mára töltött paprikát ebédre, másra nem volt időm. Nem olyan régen hazajött és balhét csinált, hogy miért nem főztem levest és a töltött paprika sem jó, mert 2 napja azt evett. Ezen ment a vita fél órán keresztül. Szerinte rá kellett volna kérdeznem, hogy mihez lenne kedve. Egyébként megjegyzem, akárhányszor elutazott és nem fogadtam 3 fogásos ebéddel, problémázott, mintha ez lenne a világ legnagyobb gondja.
Én ezzel nem értek egyet, de már lassan kezdem azt hinni, hogy lehet én látom rosszul a dolgokat. Kiváncsi vagyok, hogy ez más családban mennyire lenne probléma.
Még ha félig odakozmál is, örülnek neki a szüleim, ha megpróbálom meglepni őket valamivel.
Mi itthon ha nem fogy el, akkor van, hogy két-három napig is eszünk egy kaját, nem mindig sikerül kiszámolni az adagot. Naés, akkor még esszük két napig.
Nincs az ilyenből semmi gond itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!