Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A rokonok minden alkalommal...

A rokonok minden alkalommal mikor találkozunk, és beszélünk, a lányok miatt kérdezgetnek folyton. Hogy tudnám őket leállítani örökre?

Figyelt kérdés

Mindig a szokásos fárasztó duma: "Na van már barátnőd? Van olyan aki tetszik? Hogy állsz a lányokkal? Miért nem mész csajozni?"

És utána elkezdik magukat mondani, hogy "én mikor annyi voltam mint te, nekem már 4. csajom volt... Meg egyszerre több is volt, és titkolni kellett a másik lány előtt..."

És nem szállnak le rólam. Minden alkalommal a "mi a helyzet a suliban?" után jönnek a lányok...

Hogy értessem meg velük, hogy ne foglalkozzanak már ezzel folyton?

Beszélgessünk inkább az időjárásról!

2014. febr. 2. 18:53
1 2
 11/12 Passiflora ***** válasza:

Tudnál olyat mondani, amivel le tudnád őket állítani (ha örökre talán nem is), a kérdés csak az, hogy mennyire vagy hajlandó felvállalni velük egy komolyabb konfliktust a cél érdekében.

(Én ezt csak felnőttként, és Nálad már jóval idősebb fejjel mertem felvállalni ilyen emberi játszmák esetén, és inkább felszínes ismeretségi viszonyban, mint rokonnal.)

Ha "békésen", tapintatosan szeretnéd ezt a helyzetet kezelni, akkor maradnak a frappáns, humoros visszaszólások, ha van ötleted.

2014. febr. 3. 13:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Amikor ottvannak a rokonék el kell menni "csajozni". :D
2014. ápr. 24. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!