Nagyon mérges vagyok a nevelőapámra, jogos?
Figyelt kérdés
Anyuék elváltak, apukám durva balesete után, aminek következtében amputálták apu lábát.
Az új nevelőapám (vagyis már hét éve megvan) egyfolytában az ő családjukra tesz megjegyzéseket. Ma kicsapta a biztosítékot, azzal, hogy a híradóban mutatták, hogy egy férfi rugdosta a volt barátnője ajtaját, erre ő odaszól anyunak: "Kicsikém, benne vagytok a hírekben!"
Mert, igen, apám pszichésen kiborult a baleset majd a szakítás miatt. (most gondoljatok bele...)
Két kérdés lenne: Jogos-e, hogy haragszom rá, és hogyan tudnám leállítani?
2014. jan. 5. 19:08
21/22 Süle Dominik válasza:
Én a helyedben màr pofánb.tam volna a nevelőfaterod ugye hogy elájul
22/22 anonim válasza:
Apámhoz költöztem volna a helyedben, de minimum egy olyan helyre ahová ez a tapló nem szívesen teszi be a lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!