Van erre valami segítség, hogyan vészeljem át a családi összejövetelt?
Viszolygok a családi összejövetelektől. Bár nincs sok, de attól is már előre kiráz a hideg. Egyszerűen nem tudom miről fogunk beszélgetni, habár kedvem sincs hozzá.
30 éves elmúltam és az utóbbi pár évben jött ez ki rajtam.
Testvéremnek esküvője lesz jövőre és most kitalálta, hogy rokonokat gyűjt rá.
Viszolygásom oka nyilván az is, hogy tudom mindenki kibeszéli a másikat a háta mögött. Aki meg nem, az sem igazából érdekel, mert mit beszélgessek egy olyan rokonnal, akivel 15 éve nem láttuk egymást?
Nem bírom a hazudozást, a képmutatást stb...
Jajj itt is a környéken ilyenkor csomó szabad hely van még éjjel is.. Máskor pedig nem lehet helyet találni.. Tehát tényleg most mindenki a rohadt karácsony miatt kötelezően nyalja a családtagjai valagát, máskor pedig le se szarják egymást. Gyűlölöm az összes köcsög ünnepet, így ezt a bu zi karácsonyt is..
Nincs is semmi karácsonyi hangulat nálunk. Se fa, se más. Kajának is ugyanúgy pizzát zabálok, kit érdekel ez a szar. Aki ezt kitalálta az egy büdös köcsög semmi más.
Utolsó, azért ennyire ne legyél mérges. :)
Persze, szocializálódtam már, de az utóbbi években egyszerűen kivagyok az ilyesmitől. Munkahelyemen is mikor házi vásárt rendeztek a szőr felállt a hátamon.
Az szokott a fejemben lenni, hogy biztosan ők is halálra unják magukat és semmi kedvük nincs hozzánk.
Na mindegy.
Azért köszönöm a válaszokat.
:D De az meg hogy néz ki, hogy a telefonomat babrálnám? Fiatalabbaknál még elmegy.
A baj egyébként az, hogy lelkiismeret furdalást okoz, ha nem megyek el valahova és hazudni kell, hogy épp dolgozom, vagy kitalálni valamit, hogy miért nem megyek. Ah.
Anyumnak abban igaza van, hogy így elzárom magam a külvilágtól, de ha egyszer ez kialakult bennem, nehéz rajta változtatni.
Gyerekként még alig vártam, hogy menjünk keresztanyumékhoz, ma meg már semmi kedvem hozzájuk sem. Valahogy úgy érzem nem lehetek önmagam, mert elítélnek vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!