Hogy vészeljem ezt át?
Vége lett a 10 éves házasságomnak mert nem lehet gyerekem.Ezért elhagyott a férjem.Most így karácsony előtt,ez nagyon megvisel lelkileg.Viszont a hugomnak van egy kislánya aki tündéri és imádom.Már csak vele tudok babázni. :(
Hugom meghívott karácsonyozni hozzájuk.De nem szeretnék zavarni.Gondolom csak hármasba akarnak lenni,én meg ígyis úgyis zavarnám őket.Ajándékokat vettem nekik persze,amúgy is mentem volna hozzájuk már csak a kislány miatt is.Mondták hogy örülnének neki hogyha ott lennék pár napot,meghitten,békességben.Ezt nem csak azért mondták hogy ne legyek magamba?
sajnálom, ami történt. a férjed tudta, hogy nem lehet gyereked, vagy most derült ki?
ha ez lenne a mi családunkban én is áthívnám a tesóm, hogy ne egyedül legyen. lesznek ők még magukban 3-asban eleget. valószínüleg azért mondták, mert tényleg örülnének ha ott lennél náluk.
Szegénykém,nagyon sajnállak.
Nem is tudom hirtelen a választ.Lehet jobb ha babázol,de lehet nem mert úgyis csak pityeregnél,hogy neked ebben nem lehet részed.Először a történteket neked el kell raknod magadban jó mélyre.Ha másik oldalát nézem akkor meg lehet eltereled a figyelmedet a picivel,mármint a hugodéval és könnyebben feldolgozod az eseményeket.
Ezt neked kell tudnod melyik a jobb magadnak.
Ha együtt akarnának lenni csak ők akkor úgy mondták volna, hogy menj át valamelyik este.
Menj át nyugodtan, kislánnyal úgy is elleszel.
Neked hogy lenne jobb?Ha velük lennél vagy magadban otthon eltennéd a történteket?
Mikor költözött el a férjed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!