Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy vészeljem ezt át?

Hogy vészeljem ezt át?

Figyelt kérdés

Vége lett a 10 éves házasságomnak mert nem lehet gyerekem.Ezért elhagyott a férjem.Most így karácsony előtt,ez nagyon megvisel lelkileg.Viszont a hugomnak van egy kislánya aki tündéri és imádom.Már csak vele tudok babázni. :(

Hugom meghívott karácsonyozni hozzájuk.De nem szeretnék zavarni.Gondolom csak hármasba akarnak lenni,én meg ígyis úgyis zavarnám őket.Ajándékokat vettem nekik persze,amúgy is mentem volna hozzájuk már csak a kislány miatt is.Mondták hogy örülnének neki hogyha ott lennék pár napot,meghitten,békességben.Ezt nem csak azért mondták hogy ne legyek magamba?

2013. dec. 22. 13:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom, ami történt :( Gondolj bele fordított helyzetben: ha a testvéreddel történt volna ugyanez, nem várnád te is szívesen őt az otthonodba? Dehogynem. Biztos vagyok benne, hogy ha elmész, jól fogod érezni magadat, ők a te családod, és ők is biztosan örülnek, hogy veled lehetnek, teljesen mindegy, hogy az Szenteste van-e, vagy karácsony másnapján. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy otthon maradsz egyedül és szomorkodva. Ha elmész, azokkal töltheted legalább az ünnepeket, akiket szeretsz.
2013. dec. 22. 13:22
 2/13 anonim ***** válasza:

sajnálom, ami történt. a férjed tudta, hogy nem lehet gyereked, vagy most derült ki?

ha ez lenne a mi családunkban én is áthívnám a tesóm, hogy ne egyedül legyen. lesznek ők még magukban 3-asban eleget. valószínüleg azért mondták, mert tényleg örülnének ha ott lennél náluk.

2013. dec. 22. 13:24
 3/13 anonim ***** válasza:

Szegénykém,nagyon sajnállak.

Nem is tudom hirtelen a választ.Lehet jobb ha babázol,de lehet nem mert úgyis csak pityeregnél,hogy neked ebben nem lehet részed.Először a történteket neked el kell raknod magadban jó mélyre.Ha másik oldalát nézem akkor meg lehet eltereled a figyelmedet a picivel,mármint a hugodéval és könnyebben feldolgozod az eseményeket.

Ezt neked kell tudnod melyik a jobb magadnak.

2013. dec. 22. 13:28
 4/13 anonim ***** válasza:

Ha együtt akarnának lenni csak ők akkor úgy mondták volna, hogy menj át valamelyik este.

Menj át nyugodtan, kislánnyal úgy is elleszel.

2013. dec. 22. 13:28
 5/13 A kérdező kommentje:
Ez egy fél éve derült ki hogy nem lehet kisbabám.Eddig még húztuk nagy nehezen,de nem volt olyan már mint azelőtt.Rideg volt,belém kötött mindenért.Aztán össze pakolt és elköltözött.Szerencsére nagyon jó kapcsolatot ápolok a húgommal és a férjével is.Mi ilyen minta testvérek vagyunk,akik mindig számíthatnak egymásra.Csak azért bennem motoszkál hogy ne rontsam el az ünnepüket.
2013. dec. 22. 13:32
 6/13 anonim ***** válasza:

Neked hogy lenne jobb?Ha velük lennél vagy magadban otthon eltennéd a történteket?

Mikor költözött el a férjed?

2013. dec. 22. 13:34
 7/13 A kérdező kommentje:
Hétfőn ment el,szóval még elég friss a dolog.Szeretnék ott lenni,mert szeretem őket.
2013. dec. 22. 13:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a hugod meghívott, akkor tényleg szeretné, ha velük töltenéd a karácsonyt. Hogy lenne már teher egy testvér... Hiszen a testvére vagy, a családtagja, és ha a sógort is bírod, akkor pláne menj át, és karácsonyozz velük. Nem csak a férj-feleség-gyerek kombó tud meghitten karácsonyozni, Te is beférsz oda:)
2013. dec. 22. 13:42
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor a kérdésre a válasz menj át hozzájuk.Ha zavarnád őket nem hívtak volna.Babázz kicsit ha neked könnyebb úgy feldolgozni a dolgokat.
2013. dec. 22. 14:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek.Meggyőztetek szóval átmegyek. :)
2013. dec. 22. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!