Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak, ha a családomtó...

Mit csináljak, ha a családomtól csak ideges leszek?

Figyelt kérdés

Állandóan ideges vagyok miattuk, minden reggel felbosszantanak, pl. apám nem engedi be anyámat a fürdőszobába wc-re, miközben ő zuhanyzik, ezért mindig az emeletre jár fel a mi fürdőszobánkba, és utána vagy 20 percig nem lehet bemenni, mert büdös van és emiatt ma is majdnem elkéstem, mert nem tudtam menni mosakodni. Apám meg mindig beszólogat, hogy milyen hülye vagyok, meg hogy semmire se vagyok jó, stb. Ezen kívül rohadtul idegesít, hogy a húgomért mindig nekem kell mennem, ahogy ma is és basszus abból áll egy napom, hogy elmegyek iskolába, aztán hazajövök és van 5 percem ledobni a szar 20 kilós táskámat, amit állandóan cipelek és már mennem is kell vissza az ő iskolájába....És mindig rámsózzák, h én hozzam haza, de nem fogják fel, hogy nekem nincs ennyi szabadidőm, hogy még érte menjek és hazaérjek mondjuk negyed 6-ra, mert tanulnom kell, meg házikat csinálni, stb....

Mit tegyek?

15L

2013. dec. 19. 15:32
 1/2 anonim ***** válasza:
megszoksz vagy megszöksz
2013. dec. 19. 15:45
 2/2 anonim válasza:
Ha látnád az én heti programomat.Minden délután van egy különórám(pénteken kettő),mellesleg első osztályos korom óta kitűnő tanuló vagyok,tanulmányi versenyekre megyek,ahol általába elég jól szerepelek,emellett szolfézsra és csellóra járok és karatéba is elég szép eredményeim vannak.Ja,és még boldog is vagyok,hogy ennyi mindent csinálok,és még arra is van energiám,hogy leüljek este 9-kor egy fél órára társasozni a kisebb testvéremmel.
2013. dec. 28. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!