Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha egy nem túl szívélyes...

Ha egy nem túl szívélyes családban hirtelen mindenki rám kiváncsi, annak mi az oka?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy eléggé kilógok a sorból, rosszul is áll a szénám+ meg most rúgtak ki a munkahelyemről, aminek híre is ment, de miért kell még ezt egy családi ünnepségen is továbbragozni?
2013. dec. 8. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:
te írtad le az okát.. mi a kérdés?
2013. dec. 8. 15:00
 2/6 A kérdező kommentje:
kilógok a sorból, és rosszul áll a szénám? ez rögtön indok is arra, hogy kibeszéljenek a hátam mögött és megállapítsák magukban milyen jó nekik, hogy nem az én helyzetemben vannak? hogy lehetnek valakik ilyen érzéketlenek?
2013. dec. 8. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

Személyes tapasztalatból mondom, hogy vannak olyan emberek, akiknek jól esik a másik bajáról pletykálni, mert addig sem kell a sajátjával foglalkozni.Az ilyen emberek mindig azt nézik, hogy mibe tudnak belekötni,mert rosszindulatúak.

Nem tudom, hogy nálad is ez áll-e fent, de nálunk igen.

2013. dec. 8. 15:14
 4/6 A kérdező kommentje:

hát éppen ezaz!

nálunk is ez van, csak azt nem értem, miért csinálják amikor ad 1 sose bántottam pket ad 2 félévente ha 1x találkozom velük.

SZtem elég ízléstelen dolog.

2013. dec. 8. 15:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyanez az érzéketlen és rosszindulatú hozzáállás jellemzi a téged körülvevő emberek kb. 80%-át,legyen az munkahely vagy ismerősi,baráti kör,család.Szóval ha akad támadási felület,akkor persze,hogy ráugranak.Látványosan nézd levegőnek őket,ennyi a nyitja.
2013. dec. 8. 19:31
 6/6 A kérdező kommentje:
milyen jól ismersz engem....
2013. dec. 8. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!