Egy három hónapos kutyának több tekintélye van a családban, mint nekem?
Ne a kutyára haragudj, hanem a húgodékra, mert ők a ludasak. A kutya egy állat, a maccskáddal valószínűleg játszani akar, fogalma nincs róla hogy nem a saját kajáját eszi és hogy nem a padlóra kellene hugyoznia.
Elsősorban a helyedben megpróbálnék a hugodékkal beszélni, ha ez nem megy, akkor radikálisabb módszereket vetnék be: nézz utána hogyan kell idomítani a kutyát a saját táljából evésre és a macskától való tartózkodásra, tanítsd meg te hogy viselkedjen.
A szobatisztaságra nevelésnek is nézz utána, de ha a húgodék nem foglalkoznak vele én a pisilés után egyszerűen az ajtó előtt hagynám a kutyát, és ezt minden alkalommal, amikor lusták kivinni! Aztán csak megtanulják, hogy ki kellene!
Ha nyüszít akkor is ki vele szintén, aztán majd beengedik ha észreveszik.
"a húgom kutyája ingyen fürdik, én meg nem..."
Ez most komoly??????!!!!
Nem vagyok agresszív, de téged most nagyon meg tudnálak ütni... Valahogy úgy érzem, hogy neked hiába is mondana bárki bármit, mert szerinted mindenki más hülye, csak te vagy tökéletes. Gondolkodj már ember!!! Mit vársz egy három hónapos kölyök kutyától? Jó, hogy nem úgy született szerencsétlen, hogy reggelente behozza neked az újságot a szájában. Áááááááááá, ezt tényleg nem hiszem el :(
"Egy három hónapos kutyának több tekintélye van a családban, mint nekem?"
:D Te most egy kutyára vagy féltékeny? :D
Te a gyerek vagy a családban. A ház a szüleidé, a szabályokat ők hozzák. Ha nem tetszik, akkor lehet elköltözni a barátnőddel együtt.
Szerintem is igaza van annak aki a macskarol ir, h roppant maceras es koszos allat az is
Ha te egy macskat vittel a csaladod agyára, hogy van keped kritizalni, h a hugod kutyat visz?
Ha nem lenne allatod , megertenelek
Jól megmondták a többiek.
Én még annyit tennék hozzá, hogy ha felmerül benned, hogy egy háziállatnak nagyobb a tekintélye, akkor lehet ez tényleg így van. A tekintélyt ki kell érdemelni, nem jön magától.
Aki a macskáról ír, annak még életében nem volt cicája szerintem, de hogy nem nevelte, az fix!
" Mert a macska felugrik az ÉTKEZŐASZTALRA, felmászik a konyhapultra, hullajtja a szőrt, tisztálkodik, aztán visszaöklendezi a szőrcsomóját"
MINDEN macskának meg lehet tanítani, hogy ne menjen fel, ha nem tetted, az a te bajod! A kutya nyáladzik és koszol, büdös, a macska egy tiszta, szagtalan állat, mivel ragadozó és rejtőzködő! SEMMI szaga nincsen!
"A HÁZBAN van az alom ahova űrít és még sorolhatnám.."
Igen, normális házakban egy zárt helyiségben, és napi 2x tisztítva, tehát szintén nincs szaga, főleg ha zárt alom. Ennél miért is jobb a házba hugyozó kölyökkutya?
"ennyiből ha ugyanabban a konyhában főz anyukád ahol a macska előtte 10 perccel összemászott mindent míg senki nem látta, és ott esztek ahol előtte talán magát nyaltam addig nem okozhat problémát, hogy valaki a kutyapisi felmosása után főz"
De most úgy beszélsz mintha a kölyökkutya nem ugrana fel a székre, kanapéra, nem hagyná szét a szőrét mindenhol és nem lenne büdös. Pedig az...
' De a macskád ugyanúgy össze fogja járni a lakást, miután az alomból kimászik amit össze sz...-h...ott, és ti abban ültök a kanapén, széken, esztek az asztalon. '
A macskát is meg lehet nevelni, csak próbálni kéne te agyatlan!
Pont fordítva próbálod besarazni most a kutyákat, pedig a kutyát is lehet nevelni te agyatlan! Bármennyire is erőlteted, hogy macska>kutya, a kutyák értelmesebbek, mint a macskák és így könnyebb is képezni őket. De még véletlenül sem a macskákat akarták bántani (te macskafanatikus), hanem próbáltak rámutatni arra, hogy mennyire nem egészséges amit a kérdező csinál/gondol. Szép offolás volt kilences...
ON:
Szerintem hűtsd le magad és gondolkodj el ezen, a családon és a szerepeken. Nem hiszem, hogy annyira rémes lenne a helyzet és ne lehetne kezelni (pláne, ha csak egy állat idomításáról van szó, ez a munkám, egyszerű csak idő kell hozzá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!