Egy három hónapos kutyának több tekintélye van a családban, mint nekem?
Nekem mindig feltűnik, hogy ha egy állatot jobban becsben tartanak, mint egy embert...akkor annak mi lehet az oka, és kiben keressük a hibát.:)
Erről lehetne sokat vitázni, de nem érdemes.
A te esetedben arra gondolok, hogy finoman a tudtodra akarják juttatni, hogy te vagy már felesleges a házban.
Ha nem tudod megváltoztatni a helyzetet, akkor el kell menj a macskával.
Szerintem állat nem lakásba való! Semmilyen ! Nekem nincs es nem is lesz . Nem csinalok istallot egy allat kedveert sem a házamból , h undorodjak mindenröl ami a padlora kerult es szörbe fetrengjek, teljek meg bolhaval. A lanyom szeretne macskat de soha!
Mai eszemmel meg egy viragcserepet is meggondolnék, minden penz, idö es felelösseg
Utolsó, attól még hogy te elfogult vagy, nem kellene össze vissza beszélni! Kis különbség azért van aközött ha egy kiskutya felmászik a SZÉKRE meg a KANAPÉRA vagy ha a macska felugrik a KONYHAPULTRA, ahol anyád épp főzni készül....
Vagy minden mondatot ki akarsz emelni a kontextusból, és kiforgatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!