Egy három hónapos kutyának több tekintélye van a családban, mint nekem?
Bár alapjáraton kutyás vagyok, és a macskákat rühellem, itt a kérdezőnek adok igazat. A macska nem szarik-hugyozik össze mindent, nem büdös, nem tesz tönkre rágással vagy tépéssel ruhákat, kábeleket, akármit. Még akkor is tisztább állat mint a kutya, ha egész éjszakai utcán mászkálásból engeded be frissen a lakásba. Az ilyen szarul nevelt kutyákat az alkalmatlan gazdáikkal együtt basznám ki a házból, undorító lehet így élni. Nekem is van kutyám, szerencsére volt annyi agyam hogy meg tudjam nevelni, de még így is csinál koszt meg kupit a puszta létezésével. A probléma ott kezdődik, hogy egy családba nem csak úgy ész nélkül viszünk állatot, leszarva kinek nem tetszik, ki allergiás rá, ki rühelli, stb, hanem előtte mindenkivel megbeszéljük, mert a kulturált együttélés itt kezdődik. Nehogy már a kutyának több joga legyen akármelyik lakónál, csak mert az egy oktalan állat. Pontosan ezért tartoznak felelősséggel érte a gazdái, amire ebben az esetben az adott személyek magasról szarnak.
Kérdező, ha ennyire undorító a helyzet, én rájuk hívnám az antsz-t, mert a kutyaszaros, kutyamocskos lakásban élni rohadtul egészségtelen. A sok nagypofájú állatvédő meg addig kardoskodik csak, amíg egy ilyen szarul nevelt kutya neki nem megy mert az ő helyére mert ülni a kanapén.
Szerintem költözz el otthonról.
Egyébként már nyitottál kérdést egy hete körülbelül erről, csak abban úgy fogalmaztad meg, hogy a húgodat jobban szeretik mint téged.
Ez a történet nem a kutyáról szól, hanem a konfliktusról , ami a két testvér közt van, álljon meg a menet!
Itt a kerdezö testvérféltékenységben szenved es a kutya esik áldozatul.
Szük a hely es lángol a gyulölet!
Az okok másak, nem itt a kutya elásva:-)
Kérdező, én tudod mit csinálnék a helyedben? Ha a húgod meg a pasija ennyire tojik a kutyára, akkor akárhányszor kakil a kutya, azt mind bedobálnám a húgod szobájába, és nem bunkóságból, hanem azért, hogy észre vegyék, hogy az ő kutyájuk, és ők tartoznak felelősséggel és takarítással utána, nem azok, akik nem kérték.
Vagy egyszerűen hagyd rájuk. Ha anyudnak van kedve hozzá, akkor csak takarítgassa a kutyasz@rt, a kutyapisit, te rendezd a saját dolgodat, saját ennivalód stb.
Ne a kutyára haragudj, hanem az idióta húgodra meg a pasijára. Hogy a pasija volt olyan tapló, hogy "nem akarunk kutyát" kijelentés ellenére hozott egyet, és elnézi ahogy anyukád takarít utána. Igazából itt csak anyukád vagy apukád erélyes fellépése vezetne valamelyest megoldáshoz.
Mondom, csináld te is ezt :)
Kakil a kutya, dobd a húgod szobájába, vagy tedd az ajtójuk elé (hiába bunkóság, talán így észreveszik magukat), majd amikor kérdőre von, akkor meg : "hát mit csináljak vele? Nem az én kutyám, nehogy már én lépkedjek a kakijában..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!