Szerintetek van igazság abban, amit szeretném, ha megértenének a családban?
Legközelebb mondd meg keresztapádnak, hogy otthon hülyézzen, nálatok más szokások vannak.
Ha meg nagyidnál van ez a családi rendezény, vagy máshol ott is mondd meg neki, ha nem tud szépen beszélni, csak hülyézni, akkor el lehet húzni, senkinek nem fog hiányozni.
Szerintem nem hülyézett le senkit konkrétan. Én egyébként nem látok semmi problémát, úgy gondolom hogy túlreagálod a dolgot. Nem lehet mindenkit egyformán szeretni, a családban sem. Ha nagymamád nem téged szeret a legjobban, annak is biztosan megvan az oka, nem hiszem hogy ezzel kéne foglalkoznod.
Az hogy ha valamit a keresztapád jobban tud, nem biztos hogy mások lenézése, lehet tényleg jobban tudja. Ha meg mégsem, akkor csak ilyen a természete, nem kell vele foglalkozni. Nagyapám is mindig mindent jobban tud mindenkinél. Nevetünk rajta, és legyintünk.
Ha a mamának segítség kell, értelem szerűen attól kér segítséget, akiről tudja hogy fog is és tud is neki segíteni.
Szerintem a kétheti látogatás elég gyakori. Nem látok kivetni valót benne.
Vannak olyan országok egyébként, ahol a szülőknek kötelességük a gyerekeket taníttatni, és kötelesek kifizetni a tandíjat. Ha ezt megtagadják a gyerektől, akkor hivatalos szervek kimennek a családhoz, és megítélik hogy mennyi pénzzel tartoznak a gyereknek, amit a továbbtanulásra fordíthat. Szóval ez az évekig élősködött amíg meg nem lett a diplomája szöveg nekem egyébként sem tetszik. (ne vedd magadra, ez egy általános gondolat)
Aki gyermeket hív életre, az kötelességeket vállal a gyermekéért,hogy lehetőleg képzett, önálló felnőtté váljék.
Tehát ha taníttatom a gyerekemet, a kötelességemnek teszek eleget.
Ha eddig hetente látogatták, és most csak két hetente, nyilván azért lehet, mert nincs elég idejük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!