Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Féltékeny a sógornőm, nem...

Féltékeny a sógornőm, nem hajlandó velem egy lakásban tartózkodni. Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

Párom húga kicsit duci. Amióta ismerem (4 éve) azóta ilyen. Régebben sovány volt, de valamiért felszedett magára pár kilót. Először nem is zavarta, hogy nem 55 kg hanem 60. Aztán csak szaladtak fel rá a kilók, és most "nem tudja" leadni.

Azért féltékeny, mert én bármennyit eszem, nem látszik mg rajtam. Közös ebédnél inkább felállt és hazament, mert nem bírja elviselni, hogy ő az étel illatától is hízik.

Telefonon szoktunk beszélni néha, mert egyébként szeret engem, de az alakomra iszonyúan féltékeny.

2013. dec. 3. 18:38
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Nem kértem senkit, hogy dícsérjen. Csak nem szeretném ezt folytatni, mármint hogy telefonon tartjuk csak a kapcsolatot.

Nem tudom, hogy másra féltékeny e, de a családban én vagyok az, akinek nem kell odafigyelnie arra, hogy mit eszik. Ő pedig ezt nem teheti meg.

Többször hívtam túrázni (kutyával amúgy is mentem), de ebből ő azt szűrte le, hogy kövérnek találom. Már semmit nem merek mondani neki, mert mindenből rosszindulatot szűr le. :(

Anyósék próbáltak vele beszélni. Az volt a válasza, hogy őt és minket (páromat és engem) külön hívjanak meg ebédelni.

2013. dec. 3. 20:25
 12/25 anonim ***** válasza:
35%

Ütöd a szavaidat.

1. nem kell odafigyelned

majd 2. sokat mozogsz, ez a titok

Most mi az igazság?

2013. dec. 3. 20:31
 13/25 anonim ***** válasza:
65%

az hogy ti is csak kötekedni tudtok.

kérdező: sajnos sok ilyen ember van a világon, mint a sógornőd. egyszerűen buták. a helyes viselkedés az ha azokkal foglalkozol, akik nem így állnak hozzád.

2013. dec. 3. 20:36
 14/25 A kérdező kommentje:

Azért mozgok sokat, mert a vadászkutyámmal mozogni kell.

Nem azért, mert fogyni akarok :)

2013. dec. 3. 20:43
 15/25 anonim ***** válasza:
2%
akkor érthető ha a sógornőd nem veled akar együtt ebédelni, hanem a vadászkutyáddal.
2013. dec. 3. 20:46
 16/25 anonim ***** válasza:
30%

Neked csak az kell, hogy érezhesd, hogy te vagy a szebb, jobb.

Lehet, hogy majd pár év múlva te is hízni fogsz a levegőtől is! Erre gondolj!

2013. dec. 3. 20:48
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
és te se akarsz majd enni a soványakkal
2013. dec. 3. 20:59
 18/25 anonim ***** válasza:
97%

Kedves Kérdező!

Valóban ez a baja veled-mármint hogy ő kövér, te meg nem, vagy csak úgy gondolod? Mondta?

Azért kérdezem, mert évekkel ezelőtt én is duci voltam, és volt egy csaj, aki hasonlóan azt gondolta, azért ellenszenves nekem, mert ő karcsú, én meg nem. Nagyot tévedett, más tulajdonságával volt bajom,de neki valahogy jobban esett az, h irigy vagyok. Azóta megbeszéltük.

2013. dec. 3. 21:46
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

nekem oszttársam volt ilyen velem szemben, pont az a lány, akit az első év elején megszerettem és bnőm lett, később meg folyamatosan irigykedett ez aztán átment már abba is, hogy féltékeny lett a barátjára és végül az osztályban elkezdett a hátam mögött kibeszélni :( szóval ha kérdező is ezekre gondol, mármint, hogy ennek következményei is lehetnek (kibeszéli a családban, vagy bárhol bárki előtt is, de rosszhírét kelti kérdezőnek)egyszóval veszélyes.

engem is bántott, ráadásul pont az a lány akit én meg kapásból szívembe fogadtam, mert olyan kis beszédes, meg minden én meg csendes zárkózott vagyok :(

én olyanokat csináltam, hogy először is kíméltem (pl amikor őt kidobta a barátja, nem mondtam el, de később sem, hogy engem meg eljegyeztek) néha dícsérgettem a haját, vagy akármit, de összességében véve suli befejeztével magas ívből elkerült, tel.kontaktot sem tart, szóval ez ő benne van így neki kellene kezelnie saját magát.

2013. dec. 3. 21:52
 20/25 anonim ***** válasza:
30%

"Azért mozgok sokat, mert a vadászkutyámmal mozogni kell.

Nem azért, mert fogyni akarok :)"

A mozgás az mozgás, ne légy már buta! Nem csak akkor égeted a kalóriát, ha mozgás előtt kijelented, hogy most fogyni akarsz.

Valamit csak csinálsz, amivel megbántod. Vagy tényleg az van, hogy csak szeretnéd, hogy irigykedjen rád, közben meg csak utál, mert nem tudom, beszólogatsz neki vagy valami.

2013. dec. 4. 01:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!