Mit csináljak ha nem kedvelem apum mostani barátnőjét?
Amit tudni kell az, az hogy anyukám 6 éve meghalt. Apukámmal ,és az egész családdal meggyászoltuk viszont,nekem még most is rettentően hiányzik. Apa többször is próbálkozott nőknél ,de nem mindegyik volt sikeres. Ilyenkor volt az hogy lehangolódott teljesen és nem lehetett felvidítani. Most talált magának egy nőt akivel nagyon közeli viszonyba kerültek. Aznap amikor bemutatta, már itt is aludt a nő. Ez kiverte a biztosítékot nálam ,és be is zárkóztam a szobámba. Reggel 5 percre ha kimentem. Elhidegültem apukámtól pedig nagyon szeretem,de olyan furcsa most minden. Furcsa hogy van mellette valaki ,és hogy már nem tudok úgy odabújni hozzá.
Mit csináljak most? Hogyan reagáljam le ezt az egészet úgy hogy ne én legyek a rossz,mert nem akarom hogy apa egyedül legyen ,de ez nekem most sok.
Egyáltalán nem biztos, hogy tapintatlanság, könnyen lehet, hogy másik városból jött és egy szállodai szoba azért igen sokba kerülne.
Kedves kérdezö: nem írtad, hogy mióta van apukáddal a barátnöje, de próbált öt nem anyukád "helyettesének" tartani, hanem olyan ismerösnek, aki éppen nálatok lakik. Ha jó ismerös, késöbb félig-meddig barátnöként nézed, sokkal könnyebb lesz elfogadni a helyzetet.
Mit csinálj???
Nos, először is nőj fel arra az értelmi szintre hogy megértsd ez az élet rendje.
Másodszor örülj hogy édesapád boldog és talált egy barátnőt magának!
Hidd el az volna a legjobb hogyha a nőt nem bántanád, nem olvastam hogy bármi rosszat tett volna, és azt hiszem neked is jó volna, egy közeli nő rokon, nem fogja az anyukádat helyettesíteni de hidd el nagyban meg fog könnyebbülni a helyzet ha ennek az éremnek nem csak a rossz oldalát látod!
Sok sikert!
Kitartást neked!
Nőjek fel erre az értelmi szintre?
Hát erre csak annyit mondanék hogy neked hogy menne?
Te fel tudnál úgy nőni hogy nem megy be akkoriban édesanyád a szobádba ,és ad egy jóéjt puszit, vagy nem megy fel hozzád egy veszekedés után és bújik be melléd az ágyba.
Szerintem már eléggé felnőttem ehhez.
Én csak tanácsokat akartam kérni ,hogy milyen témában ,és miről beszéljek a Nővel. Én nem arról beszéltem hogy ki nem állhatom ,csupán arról hogy nem kedvelem.
És higgyétek el a kitartásnak is van egy határa ahol már nem éri meg küzdeni.
Először leszögezném hogy nem bántásból írtam amit írtam.
Nem értem miért vetted ki azt a szavaimból.
Nekem az édesapám halt meg, és nagyon boldog lennék ha lenne egy párja, de sajnos nincs. Látom hogy küzd, és szomorú és nem megy neki a társkeresés.
Örülnék ha egy normális társa lenne, hisz ő sem öregedhet meg egyedül.
Na és nem azért mert nem szeretem apukámat...mert tudom ő is annak örül ha anya boldog!
Szerintem nincs min csodálkozni, ha ilyesmit érzel, teljesen normális, az ember lánya odavan az apjáért, pláne, ha egy szülő, és akkor hirtelen osztozni kell rajta, nincs semmi befolyásod a dolgokra, tényként kapod és le kell nyelni (nagyon jól látod) - persze, hogy nem tudsz örülni.
Valóban el is kapkodták a bemutatást, még ha volt is rá okuk.
Én azt mondanám, mivel hasonló szituban voltam és rosszul reagáltam, féltékenykedtem, hogy ha egyelőre nem tudod szeretni, akkor legalább kerüld a veszekedést mindenáron. Azt hiszem, hogy jól gondolsz mindent, a fejedben rendben vannak a dolgok, és 16 évesen az ember még nem ura az érzelmeinek (ha itt szétnézel, láthatod, hogy később sem )
Viszont profitálhatsz a nőből, ezt teljesen komolyan gondolom. Menj el vele bevásárolni, ha lehet, keressetek valami ruhát, nem is kell megvenni, csak pár órát töltsetek együtt apád nélkül. Remélem, hogy ő is van olyan felnőtt, hogy szívesen elmegy veled, ha hívod. Ha te nyitsz felé, még ha meg is kell erőltetned magad elöször, megadja neked azt az érzést, hogy te kezdted, hogy tőled függött, hogy milyen a kapcsolatotok. Nem tudom jobban elmagyarázni. Ennek a nőnek sincs könnyű dolga, remélem, a jóindulat ott van benne is. Mert te meg egy nagyon rendes kamasznak tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!