Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak? Gimis vagyok...

Mit csináljak? Gimis vagyok apa meghalt anyanak adossaga van, keresztapam szokott zsebpénzt adni 5-20 ezret csak ugy odahiv es ad. Mondja keresztmama ne tudja. De most mindig a fenekem fogdossa meg ölelget lehet hogy mast is akar majd?

Figyelt kérdés
Elfog az undor eddig elhuzodtam meg mosolyogtam zavaromban aztan megkószóntem es mentem mit tegyek? Mert a pénz meg jól jön 7 l
2013. okt. 19. 18:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
17%
Hogy lehet ez, hogy az elmúlt kb 1 hétben vagy 2 ez a 3.-4. olyan kérdés ahol az öreg fogdossa a kb 15-20 éves lányt? MI VAN ITT?...
2013. okt. 19. 19:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Utolsó: 1: ez nem újdonság, nap mint nap van ilyen

2: szerintem nem szaporodtak meg az ilyen kérdések, rémeket látsz.

2013. okt. 19. 19:52
 13/15 A kérdező kommentje:

Tanító anyum akkor ő a közférában dolgozik ugye?

Hogy lehet ignylni a befagyasztast? A helyzetet bonyolítja hogy ugye anyam apam az adós, de az ingatlan amibe lakunk apam tesojae is aki jelzalogkotelezett. Ő azt sem volt hajalndo alairni a bankba mikor ilyen devizahiteles kedvezmenyt kertünk mert akkor plussz évekig lett volna jelzalogkótelezett és nagyn mérges mert miden hónapban kapja ő is az értesítőket mivel anyam 2 hónap késesben van mindig.bar listán van anyám.

2013. okt. 19. 20:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Ismerősöm rendőrségnél dolgozik és neki 5 évig nem kell törleszteni, mert volt valami ilyesmi lehetőség. Ennek érdemes lenne utána nézni.
2013. okt. 19. 21:41
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
jaj már engedd neki nyalja a csiklodat egy 30-40-50 éves férfi nem izgato? köztetek marad és persze nem mondom el senkinek:)
2013. okt. 21. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!