Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hat hónapos terhes vagyok,...

Hat hónapos terhes vagyok, párom házából ki kellett költözzünk. Most mi lesz?

Figyelt kérdés
Én jelenleg anyámnál vagyok, párom pedig az apjánál. Sajnos párom nem tud anyámhoz költözni, albérletet pedig nem kapunk. Apósomnál elférnénk de a természete miatt nem tudnék vele lakni.
2013. okt. 13. 18:12
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
72%
nem fogok ilyeneket sajnálni! nekem sincs így gyerekem,.
2013. okt. 13. 21:41
 32/38 anonim ***** válasza:
90%

mások még hitelmentes lakásba sem mernek gyereket vállalni, ti meg a semmire? hadd gratuláljak.

neked nem lehet tanácsot adni, reménytelen eset vagy. a gyereket sajnálom csak, h ilyen szülei lesznek.

2013. okt. 13. 21:51
 33/38 anonim ***** válasza:
83%
Ráadásul még mielőtt nem tudod fizetni, már 90%-ban azelőtt is látszik egy jó ideig, hogy baj lesz. És akkor azután jön még, hogy nem fizeti, huzavona, felszólítás stb. stb. stb. majd jó sokára az, hogy kiteszik. Ez egy jó hosszú folyamat, nem úgy néz ki, hogy nem fizetsz és rögtön ki is raknak. Szóval hadd ne sajnáljuk már, ha már ilyen helyzetben képesek voltak gyereket vállalni, akkor csak gondoltak rá, hogy mi lesz, mikor már nem lesz meg a lakás.
2013. okt. 13. 22:23
 34/38 anonim ***** válasza:
50%
Anyukádhoz miért nem tud költözni a párod? Ha árverezték a házat, akkor biztos maradt még tartozása a bank felé. Hitelt és albérletet fizetni egyszerre nem könnyű. Szerintem maradjatok egy kicsit külön, azzal is pár havi albi díjat megtakarítotok. Aztán ha kezdtek egyenesbe jönni, akkor költözés albiba. A párod is belátja remélhetőleg, hogy ez a megoldás.
2013. okt. 14. 09:01
 35/38 anonim ***** válasza:
87%

Te nem kapsz semmit? Munkabér, táppénz? Párod dolgozik?

Nem kell palotát bérelni rögtön, elég egy garzon, ott is elfértek a babával.

Hozzátenném, ez nagyon kényelmes megoldás a párodnak: ha nincs kedve hallgatni a sírást, hazamegy az apjához, te pedig megoldhatod egyedül a problémákat.

2013. okt. 14. 09:11
 36/38 anonim ***** válasza:
79%
Hol vagy kérdező?
2013. okt. 14. 09:43
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

Na azért egy ilyen anyagi helyzet nem máról holnapra alakul ki, és ilyen helyzetben, kb. a semmire igenis felelőtlenség gyereket szülni.

Sokaknak van hitele, de aki még azt sem tudja fizetni, az miért vállal babát ennyire bizonytalan helyzetben?

2013. okt. 14. 12:57
 38/38 anonim ***** válasza:
80%

"Nagyon könnyen ítélkeznek az emberek. Mielőtt ítélkezel próbálj belebújni a bőrébe,érezd át a helyzetét, majd utána formálj véleményt,mert külső szemmel nagyon könnyű okosnak lenni!"

A helyzetében is tudnám, hogy döntsek ésszel: nem vállaltam volna a gyereket bizonytalan körülmények közé, és éretlen kapcsolatban. Mert minek neveznénk ezt a helyzetet? A pasija annyira akarja őt és a gyereket, hogy cseszik elköltözni a szüleitől, de a kérdezőt sem kell félteni, nem vállalja, hogy apósékhoz menjen, csak hogy együtt éljen a gyereke apjával, mert ő aztán nem...

Hát ennél nem nehéz okosabbnak lenni.

2013. okt. 14. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!