Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hat hónapos terhes vagyok,...

Hat hónapos terhes vagyok, párom házából ki kellett költözzünk. Most mi lesz?

Figyelt kérdés
Én jelenleg anyámnál vagyok, párom pedig az apjánál. Sajnos párom nem tud anyámhoz költözni, albérletet pedig nem kapunk. Apósomnál elférnénk de a természete miatt nem tudnék vele lakni.
2013. okt. 13. 18:12
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
59%

Miért mindenki azon van kiakadva, hogy gyereket vállalt?

Bezzeg ha azt irta volna hogy elvetette a babáját, akkor mindenki azon lenne felháborodva, hogy másképp is meg lehetett volna oldani...

Miért nem akar a párod máshova költözni? Talán munka miatt? Pedig sztem ez lenne a legkézenfekvöbb megoldás. Ha ez nem megy, akkor viszont oda kell költözni aposodékhoz. Alkalmazkodnotok kell valahogy. Akkor viszont az albérlet árát félre tudnátok rakni. Más lehetöségetek nem igazán van.

2013. okt. 13. 19:39
 22/38 anonim ***** válasza:
31%

Felháborító, hogy egyes válaszolók ahelyett, hogy segítenének, jogot formálnak arra, hogy leteremtsék a kismamát, amiért terhes lett!

Semmi beleszólásuk és nem ez volt a kérdés! Részvétlen tahók!

Szerintem mindenképpen muszáj lesz albérletet keresni, ahogy már többen is írták.

(Nyugaton a lakosság nagy része bérelt lakásban él egész életében, főleg a mobilitás miatt, és mert így nincs gond a lakás karbantartásával, felújításával.)

2013. okt. 13. 20:03
 23/38 anonim ***** válasza:
88%
én továbbra is az albérletet pártolom, ha ott helyben nincs, kicsit mozduljatok el mondjuk valami nagyváros felé, ott tutira találtok!
2013. okt. 13. 20:05
 24/38 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem meg akkor is marha gáz, hogy ilyen adósság mellett felcsináltatja magát, aztán meg még siránkozik. Mit gondoltatok mégis? Akkor fogod magad és elköltözöl te másik városba albérletbe vagy maradtok mindketten a szülőknél külön. Más választás nincs.
2013. okt. 13. 20:09
 25/38 anonim válasza:
25%
Nagyon könnyen ítélkeznek az emberek. Mielőtt ítélkezel próbálj belebújni a bőrébe,érezd át a helyzetét, majd utána formálj véleményt,mert külső szemmel nagyon könnyű okosnak lenni!
2013. okt. 13. 20:29
 26/38 anonim ***** válasza:
98%

Na most komolyan, adott a kérdés. Nincs hol lakni. A kérdező anyjánál nem férnek. A kérdező apjához nem megy. Albérletbe meg azért nem mennek, mert nincs és a pasija nem megy olyan helyre, ahol van.

Mást mégis mi a fészkes fenét lehet mondani? Komolyan! A kérdésben eleve élből kizár MINDEN megoldási lehetőséget, minden tanácsot, amit adni lehet neki.

Akkor mégis mit vár?

2013. okt. 13. 20:34
 27/38 anonim ***** válasza:
63%
Mármint a kérdező a faszi apjához nem megy.
2013. okt. 13. 20:34
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég undorító.

A kérdező reagálhatna az értelmes ötletekre, tanácsokra. Mégis milyen megoldást keresel, ha a párod nem akar elköltözni és egymáshoz sem költözhettek?

2013. okt. 13. 20:53
 29/38 anonim ***** válasza:
86%
Hova akar költözni a férjed? Illetve miért nem akar a férjed albérletbe menni? Jó lenne ha válaszolnál is...
2013. okt. 13. 21:24
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
nem tegnap eset teherbe -- hitelre előbb nem volt pénz! 6 hónap alatt nem árvereznek. hitelük maradt biztos, nem vehetnek lakást..
2013. okt. 13. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!