Hat hónapos terhes vagyok, párom házából ki kellett költözzünk. Most mi lesz?
Miért mindenki azon van kiakadva, hogy gyereket vállalt?
Bezzeg ha azt irta volna hogy elvetette a babáját, akkor mindenki azon lenne felháborodva, hogy másképp is meg lehetett volna oldani...
Miért nem akar a párod máshova költözni? Talán munka miatt? Pedig sztem ez lenne a legkézenfekvöbb megoldás. Ha ez nem megy, akkor viszont oda kell költözni aposodékhoz. Alkalmazkodnotok kell valahogy. Akkor viszont az albérlet árát félre tudnátok rakni. Más lehetöségetek nem igazán van.
Felháborító, hogy egyes válaszolók ahelyett, hogy segítenének, jogot formálnak arra, hogy leteremtsék a kismamát, amiért terhes lett!
Semmi beleszólásuk és nem ez volt a kérdés! Részvétlen tahók!
Szerintem mindenképpen muszáj lesz albérletet keresni, ahogy már többen is írták.
(Nyugaton a lakosság nagy része bérelt lakásban él egész életében, főleg a mobilitás miatt, és mert így nincs gond a lakás karbantartásával, felújításával.)
Na most komolyan, adott a kérdés. Nincs hol lakni. A kérdező anyjánál nem férnek. A kérdező apjához nem megy. Albérletbe meg azért nem mennek, mert nincs és a pasija nem megy olyan helyre, ahol van.
Mást mégis mi a fészkes fenét lehet mondani? Komolyan! A kérdésben eleve élből kizár MINDEN megoldási lehetőséget, minden tanácsot, amit adni lehet neki.
Akkor mégis mit vár?
Ez elég undorító.
A kérdező reagálhatna az értelmes ötletekre, tanácsokra. Mégis milyen megoldást keresel, ha a párod nem akar elköltözni és egymáshoz sem költözhettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!