Hat hónapos terhes vagyok, párom házából ki kellett költözzünk. Most mi lesz?
Figyelt kérdés
Én jelenleg anyámnál vagyok, párom pedig az apjánál. Sajnos párom nem tud anyámhoz költözni, albérletet pedig nem kapunk. Apósomnál elférnénk de a természete miatt nem tudnék vele lakni.2013. okt. 13. 18:12
1/38 anonim válasza:
"albérletet pedig nem kapunk" - ezt hogy érted? Attól, hogy terhes vagy még vannak kiadó lakások, nem mindenkinél kikötés hogy gyerektelen legyen az albérlő.
Álljatok neki albérletet keresni.
2/38 anonim válasza:
Sosem értem meg, hogy biztos háttér nélkül minek vállalnak az emberek gyereket. Gondolom nem véletlenül kellett kiköltöznötök.
Vagy külön lesztek, vagy albérlet, nyilván nincs más megoldás...
3/38 anonim válasza:
Mégis mi lenne? Majd mi, a Gyakori olvasói kifizetünk nektek egy szép kis lakást, sőt, a babóca miatt inkább egy kertes házat. Melyik városban szeretnétek?
4/38 anonim válasza:
Túl sok választásotok nincs. Vagy kerestek olyan albérletet, ahol nem gond a gyerek, vagy alkalmazkodsz apósodhoz és oda költöztök (ha ő engedi).
5/38 anonim válasza:
Miért nem jó az albérlet más megoldás nem nagyon van.
6/38 anonim válasza:
Gondolom teherbe is azért estél, mert nem volt pénz védekezésre...
7/38 A kérdező kommentje:
A bunkó válaszokból nem kérek! Sajnos a párom házát elárverezték mivel nem tudta fizetni a svájci frank alapú hitelt. Albérlet pedig nincs a településen a párom pedig nem akar elköltözni.
2013. okt. 13. 18:31
8/38 anonim válasza:
Költözzetek el.
Adóssággal ház nélkül gyereket csinálni...
9/38 anonim válasza:
Nem a válaszok bunkók,hanem te nem látod a valóságot és fáj az igazság.
10/38 anonim válasza:
Ha a párod nem akar elköltözni, akkor nincs megoldás. Ő marad az apjánál, te meg anyádnál. Majd összejártok babázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!