Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hat hónapos terhes vagyok,...

Hat hónapos terhes vagyok, párom házából ki kellett költözzünk. Most mi lesz?

Figyelt kérdés
Én jelenleg anyámnál vagyok, párom pedig az apjánál. Sajnos párom nem tud anyámhoz költözni, albérletet pedig nem kapunk. Apósomnál elférnénk de a természete miatt nem tudnék vele lakni.
2013. okt. 13. 18:12
1 2 3 4
 11/38 anonim válasza:
23%
Miért kellett kiköltöznötök a párod lakásából?
2013. okt. 13. 18:34
 12/38 anonim ***** válasza:
58%
Majd összejárnak 1 évben egyszer újabb porontyok vagy csp és a szülési pénz miatt.
2013. okt. 13. 18:35
 13/38 anonim ***** válasza:
57%

Meg kéne érteni a kérdezőt is néha.. az ő dolga hogy miért vállal gyereket.Senkinek semmi köze nincs hozzá.

ui: Kérdéstől eltér hogy miért terhes...

Megoldás : El kell tűrni,nincs más megoldás.Ez van,nem ti vagytok az egyedüliek akik a szülőknél kellett lakjanak bármilyen házsártosak is néha..

Vegyétek figyelembe a kicsi jövőjét..

Tegyétek félre az albérlet pénzt(nem elherdálni..félretenni..)

S ha már megvan a pénz,venni egy szegényebb de saját házat.

2013. okt. 13. 18:35
 14/38 anonim válasza:
37%

Látom,elárverezték...

Még csak egy kérdés:

Miért nem védekeztetek?

2013. okt. 13. 18:36
 15/38 anonim ***** válasza:
61%
Hat hónapos terhes. Gyengébbek kedvéért nem tegnap esett teherbe. Valószínűleg akkor még nem voltak ilyen helyzetben. Sokan vállalnak gyereket hitel mellett. Ha mindenki arra várna, hogy lejárjon a hitel tele lenne a szülészet 55-60 éves nőkkel.
2013. okt. 13. 18:39
 16/38 anonim ***** válasza:
72%
Elárverezni nem egyik hónapról a másikra szokták. Nyilván az utóbbi mondjuk egy évben feltűnt már, hogy nem lesz tető a fejetek felett. Valamit már biztos kigondoltatok, ha hat hónapja még gyereket is sikerült csinálni.
2013. okt. 13. 18:39
 17/38 anonim ***** válasza:
76%

Persze mert pár hónap alatt árverezik el.

3 hónap nem fizetés után indítják el egyáltalán a folyamatot majd minimum 3 hónapig felszólítják fizetésre majd ezek nem fizetése után eladják a végrehajtóknak na és ezek után úgy 3-4 hónap mire egyáltalán árverezésre kerül, és "jó" esetben egy hónap alatt elmegy.

Ez minimum 11 hónap.

Bár tényleg az ő dolguk.

2013. okt. 13. 18:42
 18/38 anonim ***** válasza:
74%

Kénytelen leszel apósodhoz költözni, ki fogod bírni, más is kibírta. Aztán meg majd alakulnak lassan a dolgok, csak spóroljatok sokat, ne vegyetek vackokat. Vateráról is tudsz venni babakocsit stb.

Kitartás.

2013. okt. 13. 18:45
 19/38 anonim ***** válasza:
90%
Vagy odaköltözöl aposodhoz, vagy albi, vagy mehetsz haza.
2013. okt. 13. 18:54
 20/38 anonim ***** válasza:
90%

"a párom pedig nem akar elköltözni."

Tehát nem akar együtt élni a születendő gyermeke anyjával? Grat, igazi érett pasit fogtál ki, gratulálok! Akkor szerintem ezentúl majd levelezzetek, remek kapcsolat a tiétek!

2013. okt. 13. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!