Zaklató sógornő?
Bátyám felesége gyűlöl engem. Sosem voltunk jóban, de azért beszéltünk. nekem előjött a betegségem (skizofréniás vagyok sajnos 5éve kb) és volt egy nagy veszekedés. Odáig jutottunk, hogy nem tudjuk elviselni egymást. Időközben lett egy fiam. Másfél éve nem beszélhetek a bátyámmal, aki minden kapcsolatot megszakított velem és a szüleimmel (utóbbiak mellettem állnak). Még ezt is elviseltem volna, ha a különböző fórumokon nem zaklatna a sógornőm levelekkel, sértegetésekkel, szidalmakkal (kicsi a net világa, MINDENHOVA ír, a beteg fórumokra is). Csak hogy egyet kettőt említsek: zabigyerekem van, felcsináltattam magam, ha nem dolgozom akkor az állam tart el, ha igen, akkor lelépek a gyerekem mellől, stb. Eljutottam oda, hogy már csak nagyon ritkán válaszolok, akkor is annyit, hogy hagyjon békén, de nem teszi, továbbra is írogat.
Mit tegyek?
@6 Egy skizofrénnek nincs több személyisége. Csak egy, ami beteg. De azért nem hallucinál be magának egy ilyen sógornőt és nem írogat saját magának. Maximum téveszméje lehet, hogy pl. mindenki, aki beszól neki, az csak a sógornője lehet. De mivel nem tudjuk a kérdező tüneteit, az is lehet, hogy a sógornő nem százas. De az, hogy a tesója nem beszél se vele, se a szüleivel, inkább a nem százas sógornőre enged következtetni.
Kérdező, jelentsd fel és kész.
Eddig akárkinek meséltem róla, azt mondták, nem százas...
Rendben, ha megint ír, feljelentem. Nincs erre szükségem, megvan a magam baja.
Várom a feljelentést. Nekem minden le Van mentve. Ezer embert megkérdezhetsz.
Cseles dolog elhallgatni miket tettél/teszel folyamatosan a betegpapírodra hivatkozva.. hogy idézzelek "de bármit megtehetek, nem vagyok büntethető"
nem nem tehetsz meg bármit.
Mi pedig nem vagyunk szekta senki sincs eltiltva senkitől. tán emlékezhetnél rá, hogy a kedves anyukád dobta ki a tesódat a szülői házból...
Hja, Ezt itt sose tudtam volna meg, hogy nyitottál kérdést, ha NEM KÜLDÖD EL NEKEM DIREKT: miért is küldted el?
Tudom hogy nehéz az életed, de hiába fogod rá a saját viselkedésed másra. attól a te életed nem lesz könnyebb. A szüleid akik melletted állnak, (te írtad ki nyílt fórumokon, mielőtt információkiadással vádpolsz..) Kizáró gyámság alá vettek. Biztos nem otthon köztetek van a gond? biztos velünk kell foglalkoznod?
Ha te írsz, küldesz nekünk fotót, stb, az csak szolíd kapcsolatfelvétel... Te kiírhatod, hogy nem lesz itt kapcsolatmegszakítás, mert te nem hagyod... Aztán kiírod, hogy ezt én írtam ki.. bocs, le van mentve...
Aki olvassa, álljon itt mementóul. Az éremnek két oldala van. Senkinek se higgyetek, akit nem ismertek, pláne úgy, hgy mindkét oldalt nem ismeritek részletesen.
Én pedig várom a feljelentést. Hiszen hihetetlen bunkó módon nem tűrtem pl, hogy a vélt és képzelt életünkön csámcsogjanak a neten. fotóval, stb.
Szép új világ. Család ellen nincs orvosság. Még jó hogy Elég nagy a Föld. Bár van akinek így se.
Jajj, szupi. Írt a sógornő!
Kedves sógornő! Hadd kérdezzem már meg, hogy mi bajotok van amúgy egymással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!