Zaklató sógornő?

Figyelt kérdés

Bátyám felesége gyűlöl engem. Sosem voltunk jóban, de azért beszéltünk. nekem előjött a betegségem (skizofréniás vagyok sajnos 5éve kb) és volt egy nagy veszekedés. Odáig jutottunk, hogy nem tudjuk elviselni egymást. Időközben lett egy fiam. Másfél éve nem beszélhetek a bátyámmal, aki minden kapcsolatot megszakított velem és a szüleimmel (utóbbiak mellettem állnak). Még ezt is elviseltem volna, ha a különböző fórumokon nem zaklatna a sógornőm levelekkel, sértegetésekkel, szidalmakkal (kicsi a net világa, MINDENHOVA ír, a beteg fórumokra is). Csak hogy egyet kettőt említsek: zabigyerekem van, felcsináltattam magam, ha nem dolgozom akkor az állam tart el, ha igen, akkor lelépek a gyerekem mellől, stb. Eljutottam oda, hogy már csak nagyon ritkán válaszolok, akkor is annyit, hogy hagyjon békén, de nem teszi, továbbra is írogat.

Mit tegyek?

2013. szept. 23. 17:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel zaklatás ért.
2013. szept. 23. 17:46
 2/15 anonim ***** válasza:
61%
Semmit ne válaszolj, reagálj! Akkor rájön, hogy nem árthat neked és megunja. De ha bármit reagálsz, akkor tudja, hogy olvasod, tudja, hogy zavar.
2013. szept. 23. 17:49
 3/15 anonim ***** válasza:
De amúgy mi baja van veled? Az, hogy skizofrén vagy?
2013. szept. 23. 17:54
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
De honnan tudod,hogy formokon ő ír neked?
2013. szept. 23. 17:55
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Küldd el neki ezt a linket, aztán ha nem nyugszik meg, akkor tereld jogi útra.

2013. szept. 23. 18:07
 6/15 anonim ***** válasza:
24%

Nekem megfordulna a fejemben, hogy én vagyok a sógornő is. Mégis mi a francért zaklatna?

Nincs olyan, hogy skizofréniás, SKIZOFRÉN van.

2013. szept. 23. 18:14
 7/15 anonim ***** válasza:
Tettél a betegségedből kifolyólag olyant, amit nem kellett volna??? Csak azért kérdem, mert lehet, hogy ezért zaklat???
2013. szept. 23. 18:52
 8/15 A kérdező kommentje:

Egyszerre válaszolok mindenkinek.

Igen, összevesztünk a betegségem alatt, de akkor azért bocsánatot kértem, nem az én hibám volt, hanem a betegség.

Tudom, hogy ő az, mert rólam és a családomról rak ki a netre személyes infokat és a skizofrén közösség is kicsi, az index is kicsi, és a nők lapja cafe is. Mindig ráismerek, az elütéseiről is.

Elírtam, szóval skizofrén vagyok.

De a kapcsolatmegszakítás nem lett volna elég megoldás? Miért kell írogatni rólam továbbra is és nekem is?

2013. szept. 23. 19:02
 9/15 anonim ***** válasza:
64%
Pletykás neki meg ez a betegsége ő sem tehet róla.
2013. szept. 23. 19:05
 10/15 anonim ***** válasza:
11%
A pletykásság nem betegség, hanem egy viselkedési forma, ami ellen lehet tenni...
2013. szept. 23. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!