Zaklató sógornő?
Bátyám felesége gyűlöl engem. Sosem voltunk jóban, de azért beszéltünk. nekem előjött a betegségem (skizofréniás vagyok sajnos 5éve kb) és volt egy nagy veszekedés. Odáig jutottunk, hogy nem tudjuk elviselni egymást. Időközben lett egy fiam. Másfél éve nem beszélhetek a bátyámmal, aki minden kapcsolatot megszakított velem és a szüleimmel (utóbbiak mellettem állnak). Még ezt is elviseltem volna, ha a különböző fórumokon nem zaklatna a sógornőm levelekkel, sértegetésekkel, szidalmakkal (kicsi a net világa, MINDENHOVA ír, a beteg fórumokra is). Csak hogy egyet kettőt említsek: zabigyerekem van, felcsináltattam magam, ha nem dolgozom akkor az állam tart el, ha igen, akkor lelépek a gyerekem mellől, stb. Eljutottam oda, hogy már csak nagyon ritkán válaszolok, akkor is annyit, hogy hagyjon békén, de nem teszi, továbbra is írogat.
Mit tegyek?
Küldd el neki ezt a linket, aztán ha nem nyugszik meg, akkor tereld jogi útra.
Nekem megfordulna a fejemben, hogy én vagyok a sógornő is. Mégis mi a francért zaklatna?
Nincs olyan, hogy skizofréniás, SKIZOFRÉN van.
Egyszerre válaszolok mindenkinek.
Igen, összevesztünk a betegségem alatt, de akkor azért bocsánatot kértem, nem az én hibám volt, hanem a betegség.
Tudom, hogy ő az, mert rólam és a családomról rak ki a netre személyes infokat és a skizofrén közösség is kicsi, az index is kicsi, és a nők lapja cafe is. Mindig ráismerek, az elütéseiről is.
Elírtam, szóval skizofrén vagyok.
De a kapcsolatmegszakítás nem lett volna elég megoldás? Miért kell írogatni rólam továbbra is és nekem is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!