Csak szerintem felháborító? Vagy nincs igazam?
Van egy sógornőm, férjem húga, gyakran vendégeskedik nálunk, itt eszik, alszik, eddig nem hívott minket vissza, nem hozott semmit...most elmentünk nyaralni 2 hétre, sógornőmet a párom megkérte, hogy vigyázzon a házra, van egy macskánk, halak, kényes növények.
Tegnap hazaértünk, a lakásba belépve megcsapott a szemétből áradó bűz, nyitva volt pár ablak, így kihűlt a lakás, az akvárium vize, a halak túl sok és rossz tápot kaptak, meg is halt pár, macska éhes volt, a növények szét lettek öntözve, a lakásban pedig minden tiszta mocsok volt....
Jogos a haragom,elvárhattam volna hogy a sok látogatást, vendéglátást visszafizetendő rendet tartson a lány, vagy csak túlreagálom?
Egyszer engem a leendő anyósom kért meg, hogy öntözzem a virágait kb. 2-3 hétig. Több, mint a fele meg is döglött. De utólag anyós is belátta, hogy az ő hibája, mert nem mondta el nekem, hogy melyik virágnak mennyi víz kell.
Halak: elmondtátok neki, hogy milyen időközöntént, melyik tápot és mennyit kell nekik adni? Ha nem, akkor bizony magatokra vessetek, mert ez sem "veleszületett tudás". De egyáltalán hogy adhatott rossz tápot? Rossz tápot minek tartotok otthon?
Az én macskám speciel mindig éhes, úgyhogy ehhez nem tudok hozzászólni.
Véletlenül sem téged akarlak letoltni, csak nézzük az érem másik oldalát is egy kicsit ;)
én is jártam így hazamegyek s le van vágva a macska farka.
és mikor kérdőre vontam még poénkodott is hogy legyen Hunyadi János a macska neve mostantól, mert háromszor csapot rá a baltával s még mindig nem jött le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!