Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek, sógorom nem bírja...

Mit tegyek, sógorom nem bírja a barátomat?

Figyelt kérdés
Van 2 kereszt gyermekem,ha szülinapjuk,névnapjuk stb.van a barátom nem jöhet el velem,mert nem hívják. 5 éve vagyunk együtt,most költözött hozzám.Hétvégén szülinap lesz,mit tegyek?

2013. szept. 20. 23:33
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Én azért megemlíteném, hogy ő a párom és ahogyan én elfogadom őket egy párként, úgy én is elvárhatom ugyanezt. Ha nem tetszik nekik, akkor csak beugrom a gyerekeket felköszönteni (hogy ne ők lássák a kárát) aztán megyek is.
2013. szept. 20. 23:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen,ezt már mondtam neki,hogy nem kell szeretni csak elfogadni. Sógorom kemény fejű,őt nem érdekli,azt mondta,ha jön velem a barátom akkor ő nem lesz ott a szülinapon,ezt meg nem szeretném,mert a gyerekek nagyon apásak. Kis időre beugrani,ez sem jó,mert a gyerekek nagyon készülnek mindi valami közös játékkal,mert ritkán vagyunk így együtt. A gyerekek nagyon szeretik a páromat,mindig kérdezik,hogy hol van és már kifogytam a kegyes hazugságokból.
2013. szept. 20. 23:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Legyél határozott, és ne hagyd magad! Tesós ezt szó nélkül hagyja a férjének? Akkor no komment....azzal lehet megtenni, aki megengedi!
2013. szept. 21. 06:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Soha az életben nem fogják elfogadni? Nnem egy nhány hónapos kapcsolatról, járogatásról van szó közted és a párod közt.

A sógorod emberelje meg magát,én a párom nélkül sehova nem mennék.

Et amúgy sem a sógoroddal., hanem a testvégreddel kellene lerendezned, egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt hagyja.

Persze ha nem csípok egymást én sem azt mondom, hogy sülve főve közös programokat kell csinálni, de azért ez más.

Majd ha gyerekeitek lesznek, akkor is ugyanez lesz?

Itt nagyon igaz a mondás, hogy az ember a rokonait nem válszthatja meg, azok a barátok. A sógorod most kapott egy rokon( igaz nem vérszerinti, de rokon), akit nem kedvel, lesz még ilyen (kiváncsi vagyok, hogy a vejét ha lesz azt hogy fogja viselni)

2013. szept. 21. 07:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Döntsd el, hogy a barátodat választod és végre kiállsz mellette, vagy a sógorka dirigál örökké az életedben.

Ha nem hívják akkor, két dolgot tehetsz:

1. Te sem mégy el. Ha rákérdeznek, hogy miért maradtál távol, akkor megmondod egynesen, hogy azért, mert van barátod, őt nem hívták, egyedül pedig nem volt kedved menni. (Normális ember már itt veszi a lapot!)

2. Nem foglalkozol azzal, hogy őt meghívták-e vagy sem, hanem úgy veszed, hogy ha te mégy, akkor természetesen ő is jön. Ha a barátoddal parasztkodnak, akkor először helyrerakod a díszes társaságot és utána mindketten azonnal távoztok. Ez is szokott segíteni.

Felnőtt ember vagy. Miért nem állsz ki a társad mellett?

2013. szept. 21. 09:02
 6/7 anonim ***** válasza:
És vajon miért nem bírja ennyire a barátodat? erről nem írtál.
2013. szept. 21. 09:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Kicsit vicces,hogy miért nem bírja. A barátom vagány városi a sógorom meg falusi (én is). Tavaly megkértem a sógoromat,hogy jöjjön el fát vágni,eljött segített,csak az volt a baj,hogy a barátom nem segített neki,mert éjjszakás műszakból jött meg és este ment vissza dolgozni és aludt. Hangsúlyozom a barátom városi,panelban nőtt fel náluk a fűtés központilag van,nálunk viszont a kandallóba fa kell. Hozzá tenném,hogy a barátom nem lusta,mert az idei fűtési szezonra már ő vagta a fát,csak 4-szer annyi időbe telt. Még az a vicc az egészben,hogy sógorom nem is mondta meg,hogy mi a problémája mástól hallottuk vissza.
2013. szept. 21. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!