Mit tegyek, sógorom nem bírja a barátomat?
Soha az életben nem fogják elfogadni? Nnem egy nhány hónapos kapcsolatról, járogatásról van szó közted és a párod közt.
A sógorod emberelje meg magát,én a párom nélkül sehova nem mennék.
Et amúgy sem a sógoroddal., hanem a testvégreddel kellene lerendezned, egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt hagyja.
Persze ha nem csípok egymást én sem azt mondom, hogy sülve főve közös programokat kell csinálni, de azért ez más.
Majd ha gyerekeitek lesznek, akkor is ugyanez lesz?
Itt nagyon igaz a mondás, hogy az ember a rokonait nem válszthatja meg, azok a barátok. A sógorod most kapott egy rokon( igaz nem vérszerinti, de rokon), akit nem kedvel, lesz még ilyen (kiváncsi vagyok, hogy a vejét ha lesz azt hogy fogja viselni)
Döntsd el, hogy a barátodat választod és végre kiállsz mellette, vagy a sógorka dirigál örökké az életedben.
Ha nem hívják akkor, két dolgot tehetsz:
1. Te sem mégy el. Ha rákérdeznek, hogy miért maradtál távol, akkor megmondod egynesen, hogy azért, mert van barátod, őt nem hívták, egyedül pedig nem volt kedved menni. (Normális ember már itt veszi a lapot!)
2. Nem foglalkozol azzal, hogy őt meghívták-e vagy sem, hanem úgy veszed, hogy ha te mégy, akkor természetesen ő is jön. Ha a barátoddal parasztkodnak, akkor először helyrerakod a díszes társaságot és utána mindketten azonnal távoztok. Ez is szokott segíteni.
Felnőtt ember vagy. Miért nem állsz ki a társad mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!