Szerintetek normálisa "sógorom" hogy haragszik rám?
Figyelt kérdés
Sógorommal soha nem volt semmi bajom, az utcán mindig köszönt néha beszéltünk is pár szót. Ő a testvérével (párommal) haragban van és mióta én együtt vagyok vele nekem nem köszön, szinte levegőnek néz az utcán is.
Megértem, hogy nem akar a páromról hallani sem de miért utál engem is? Akkora bűn, hogy együtt élek a bátyjával?
2013. szept. 1. 07:26
1/3 anonim válasza:
Ez így működik, majdnem mindenkinél. Te és a párod, egyek vagytok, az ő szemében is. Te most már nem Te vagy, hanem a tesója párja. Azokkal, meg köszönőviszonyban sincs...
Egyébként nem feltétlenül jó ez, de az is érdekes lenne, ha adott esetben integetnétek egymásnak, meg "Jaj, de jó hogy látlak!", tesójának(párodnak), meg nem is köszönne...
2/3 anonim válasza:
Ez szerintem az ő szegénységi bizonyítványa.Ha neki ezzel jó,hogy mostantól neked sem köszön,akkor tapsikolja meg magát.Nem értem az ilyen embereket,te attól még te maradsz,hogy a testvérével vagy együtt.Nem lettél rossz ember vagy akármi.Hagy,főjön csak a saját levében,ha ennyi esze van.
3/3 KnightBalazs válasza:
Szörnyű hallani , hogy 2 testvér haragban él békitsd ki öket az ember életében a testvérével kell legyen a legjobb a kapcsolata egymástól várhatják a segitséget , a testvéreddel töltesz a legtöbb idöt az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!