Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Eltűnt a pénz! Ti kire gyanako...

Eltűnt a pénz! Ti kire gyanakodnátok?

Figyelt kérdés

Húszezer forintról van szó, a legidősebb testvér (20/L) pénzéről (nyári munkával kereste). Teljesen biztos, hogy lopás, méghozzá a családon belül, nem "véletlenül kirántotta" vagy ilyesmi. A család többi tagja: 1. Apa, dolgozik, sérelmezte, hogy a lány csak a fele fizetését adta haza a nyáron, nem az egészet. (Átlagos színvonalon élnek, nem dúskálnak, de nincsenek különösebb anyagi gondok.) 2. Anya, rokkantnyugdíjas, mellette minimális munkát végez, az apa sokat veszekszik vele a pénz miatt. 3. Fiútestvér 1, 17 éves, gimnazista. Jövedelme nincs, viszont dohányzik. 4. Fiútestvér 2, 11 éves, a szülők szeme fénye, elkényeztetett, a két nagyobb gyereknél sokkal többet engednek meg neki. Szóba jöhetne még a lány barátja, aki dolgozik, nem szorul rá, viszont nagyon szereti a lányt. Szerintetek ki tehette? Mit tennétek a lány helyében?

(Megtörtént eset.)

2013. szept. 1. 12:06
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%
Még egy ilyen barom kérdést. -.- Azt a rva eget. -.-
2013. szept. 14. 12:47
 32/36 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem a komornyik a tettes.

Ámde inkább gyanakszom a 17 éves tesóra, mivel én is cigiztem ennyi idősen, és simán kicsórtam a pénzt anyám tárcájából...Mondjuk ennyit egyben sohasem, mivel az nagyon feltűnő lett volna. Azóta sem tudom, hogy tudja e, hogy loptam tőle, mindenesetre ma sem megy el nekem cigiért, ha megkérem, saját pénzemből...

2013. szept. 14. 13:42
 33/36 anonim ***** válasza:
Te tetted!
2013. szept. 21. 16:58
 34/36 anonim ***** válasza:
61%
Kiderült, hogy ki volt?
2013. szept. 22. 02:01
 35/36 anonim ***** válasza:
Kiderült?
2016. jan. 8. 00:43
 36/36 A kérdező kommentje:
Sajnos soha nem derült ki.
2016. jan. 17. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!