Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Eltűnt a pénz! Ti kire gyanako...

Eltűnt a pénz! Ti kire gyanakodnátok?

Figyelt kérdés

Húszezer forintról van szó, a legidősebb testvér (20/L) pénzéről (nyári munkával kereste). Teljesen biztos, hogy lopás, méghozzá a családon belül, nem "véletlenül kirántotta" vagy ilyesmi. A család többi tagja: 1. Apa, dolgozik, sérelmezte, hogy a lány csak a fele fizetését adta haza a nyáron, nem az egészet. (Átlagos színvonalon élnek, nem dúskálnak, de nincsenek különösebb anyagi gondok.) 2. Anya, rokkantnyugdíjas, mellette minimális munkát végez, az apa sokat veszekszik vele a pénz miatt. 3. Fiútestvér 1, 17 éves, gimnazista. Jövedelme nincs, viszont dohányzik. 4. Fiútestvér 2, 11 éves, a szülők szeme fénye, elkényeztetett, a két nagyobb gyereknél sokkal többet engednek meg neki. Szóba jöhetne még a lány barátja, aki dolgozik, nem szorul rá, viszont nagyon szereti a lányt. Szerintetek ki tehette? Mit tennétek a lány helyében?

(Megtörtént eset.)

2013. szept. 1. 12:06
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
87%
1.sz. fiútestvér
2013. szept. 1. 12:11
 2/36 anonim ***** válasza:
66%

Ezek közül mindenki tudta hol a pénz és mindenkiből ki is néznéd hogy eltette?

Nálam 1x fordult ilyen elő, azonnal tudtam hogy kinél keressem, hiába tagadta. Bementem a lakásába és meg is lett.

2013. szept. 1. 12:11
 3/36 anonim ***** válasza:
88%
az inas tette
2013. szept. 1. 12:14
 4/36 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem meg ott van a pénz, ahova a nagylány eldugta.
2013. szept. 1. 12:15
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 4 tesom van és amikor velem történt rögtön tudtam ki lehet a "tettes" mert csak belőle néztem ki hogy ilyesmire képes. Meg lett!
2013. szept. 1. 12:16
 6/36 anonim ***** válasza:
89%
Hát én így látatlanban biztosan senkit sem gyanúsítanék meg, mivel nem vagyok se jós se gondolatolvasó, így passzolom a kérdést - és szerintem másoknak sem kellene találgatniuk!
2013. szept. 1. 12:17
 7/36 anonim ***** válasza:
92%

Itt már csak Isten vagy Sherlock segíthet.

Szerintem TE a faterra vagy az 1. számú testvérre gyanakszol, és ezeket szeretnéd hallani. Ugyanis te is belátod, hogy ennyi infóból nem fogjuk kivarázsolni a kisujjunkból, ki lopta el a lovettát.

2013. szept. 1. 12:19
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez így elég kevés információ....

Besurranó tolvaj is lehetett (nálunk 10E tűnt így el, ezelőtt 15 évvel)

de ha csak a hasamra kellene ütnöm a szitut olvasva, az az anya, vagy az 1.sz testvér..

2013. szept. 1. 12:21
 9/36 A kérdező kommentje:
Nem azt várom, hogy "megoldjátok" az esetet vagy megtaláljátok a pénzt, kifejezetten csak az érdekel, kit találtok a leggyanúsabbnak. A lány el sem tudja képzelni, ki tehette, teljesen tanácstalan, egyik családtagjából sem nézné ki.
2013. szept. 1. 12:22
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem apu volt
2013. szept. 1. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!