Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Eltűnt a pénz! Ti kire gyanako...

Eltűnt a pénz! Ti kire gyanakodnátok?

Figyelt kérdés

Húszezer forintról van szó, a legidősebb testvér (20/L) pénzéről (nyári munkával kereste). Teljesen biztos, hogy lopás, méghozzá a családon belül, nem "véletlenül kirántotta" vagy ilyesmi. A család többi tagja: 1. Apa, dolgozik, sérelmezte, hogy a lány csak a fele fizetését adta haza a nyáron, nem az egészet. (Átlagos színvonalon élnek, nem dúskálnak, de nincsenek különösebb anyagi gondok.) 2. Anya, rokkantnyugdíjas, mellette minimális munkát végez, az apa sokat veszekszik vele a pénz miatt. 3. Fiútestvér 1, 17 éves, gimnazista. Jövedelme nincs, viszont dohányzik. 4. Fiútestvér 2, 11 éves, a szülők szeme fénye, elkényeztetett, a két nagyobb gyereknél sokkal többet engednek meg neki. Szóba jöhetne még a lány barátja, aki dolgozik, nem szorul rá, viszont nagyon szereti a lányt. Szerintetek ki tehette? Mit tennétek a lány helyében?

(Megtörtént eset.)

2013. szept. 1. 12:06
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
97%

"A lány" az te vagy, nem tudom, miért kell E/3-ban írni mindig... Elég idegesítő.

És mi senkit sem találhatunk gyanúsnak, ezt mégis hogyan képzeled? A te leírásod, a te "szűrődön" keresztül olvassuk az egészet. Sugallod - akár akaratlanul is - amit TE gondolsz, amit TE hallani akarsz. Tökre egyértelmű, hogy te apukádra vagy a nagyobbik bátyádra gondolsz, az emberek mellé írt megjegyzésekkel már rávezetsz minket, hogy ezeket mondjuk, aztán meg majd örülsz a megerősítésnek??

2013. szept. 1. 12:24
 12/36 anonim ***** válasza:
94%
Soha nem értettem ezt az E/3 előadásmódot. :D
2013. szept. 1. 12:29
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Most nem tök mindegy kire gyanakszunk,találomból kit választanánk a családtagjaid közül???

Nem ismerjük őket,nem élünk velük együtt....

Akkor ennek mi értelme van?

2013. szept. 1. 12:34
 14/36 A kérdező kommentje:
Még nem akartam írni, de nem a lány vagyok, hanem az idősebb fiú... tudom, hogy nem én csináltam, de nagyon félek, hogy én vagyok a leggyanúsabb.
2013. szept. 1. 12:42
 15/36 anonim ***** válasza:
73%
Biztos, hogy nem a legkisebb. Szerintem a barátja sem, azért nem zárnám ki, de az utolsó helyre tenném. Ha tényleg nem te voltál, akkor anya vagy apa.
2013. szept. 1. 12:53
 16/36 A kérdező kommentje:
Csúnyán hangzik, de én szeretném, ha a barátja lett volna, ő mégse családtag. De a legjobban attól félek, hogy sose derül ki, és a nővérem egész életében azt fogja hinni, hogy megloptam.
2013. szept. 1. 12:55
 17/36 A kérdező kommentje:
Azért így tettem fel a kérdést, mert ha idegenek is úgy látják, hogy én vagyok a leggyanúsabb, akkor elég rossz a helyzet.
2013. szept. 1. 12:56
 18/36 anonim ***** válasza:

Ezt ennyiből idegenként lehetetlen megmondani, maximum előítéletekre alapozva tippelni lehetne.

De csak, hogy ne mond én nem tippeltem:

A 17 éves fiú vagy a 11 éves gyerek.

2013. szept. 1. 13:03
 19/36 anonim ***** válasza:
1%
A 17 éves fiu. Anya kizárt, a kicsik is. Apa esetleg, de csak mem ennyire paraszt.
2013. szept. 1. 13:26
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség, nem tudunk így tippelni.

És nem értem, miért te lennél a leggyanúsabb.

Ezer és egy magyarázat lehet a pénz eltűnésére, ha rögtön magadra veszed, azzal leszel gyanús.

2013. szept. 1. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!