Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mennyire tartod a kapcsolatot...

Mennyire tartod a kapcsolatot az unokatestvéreiddel?

Figyelt kérdés
Mi régen még ünnepekkor mindig összejöttünk a nagyszülőknél, sajnos ma már csak alig tartjuk a kapcsolatot, azt is csak fb-on.
2013. aug. 1. 13:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2013. aug. 1. 14:01
 2/20 anonim ***** válasza:
Családi eseményeken szoktunk találkozni
2013. aug. 1. 14:02
 3/20 anonim ***** válasza:
Szintén semennyire.
2013. aug. 1. 14:03
 4/20 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2013. aug. 1. 14:04
 5/20 anonim ***** válasza:
Semennyire! Már gyerekkorunkban harcolt a 2 család, úgyhogy le lettünk választva egymásról. Apai részről pedig külföldön vannak, Isten tudja kik azok! :(
2013. aug. 1. 14:05
 6/20 anonim ***** válasza:
Semennyire, gyerekkoromban láttam õket,azóta sem igen.
2013. aug. 1. 14:05
 7/20 A kérdező kommentje:
Azért elgondolkodtató, mennyire szétverte a családokat ez a rendszer, mindenki csak rohan, hajszolja a munkát, semmi időnk nincs már a családra, rokonokra :(
2013. aug. 1. 14:10
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Ő 10 éve besértődött egy dolgon, ami még csak nem is az én hibám volt, rájött végülis, de nem ismeri el és nem is keres, pedig régen összenőttünk minden egyes nyáron, akárhányszor náluk voltam.
2013. aug. 1. 14:10
 9/20 anonim ***** válasza:
ja, én keresem folyamatosan, de hívásban leráz, sms-ben, fb-üzenetben nem reagál. Én 28 éves nő vagyok, ő 31 éves férfi, ...
2013. aug. 1. 14:11
 10/20 anonim ***** válasza:
Gyerekorunkban összevoltunk nőve szinte az unokatesókkal minden nyáron vagy iskolai szünetekben vagy mi mentünk és összegyült az egèsz család nagyszülők stb. vagy pedig ők utaztak mindanyian hozzánk. Mióta unokabátyámnak saját családja lett, a pici unoka hugicák tinikorra serdültek egyáltalán nem tartjuk személyesen a kapcsolatot oly annyira , hogy unokabátyám kislányát is csak fb-s képeken láttam eddig. Mióta a nagymamánk meghalt azóta se telefonon se interneten nem értekezünk ennek is lassan 2éve.
2013. aug. 1. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!