Lehet olyat, hogy eltiltani a nagyszülőket a gyerektől mert nagyon rosszban vagyunk?
Figyelt kérdés
Okom csak az rá, hogy gyűlöljük egymást, mindennek lehordanak, a gyereknek is tömik a fülét hülyeségekkel, minket szidalmaznak, telebeszélik mindennel szegény gyereket. A gyerek kicsi még, szóval nem tudja mondani hogy nem akar velük találkozni.2013. júl. 25. 15:35
11/16 A kérdező kommentje:
Itt viszont az a helyzet, hogy nem lehet csak úgy leszarni az anyóst, az após egy ritka jó ember, de teljesen el van nyomva, saját véleménye nincs.
2013. júl. 25. 16:22
12/16 A kérdező kommentje:
Illetve...nem lehet más véleménye.
2013. júl. 25. 16:23
13/16 anonim válasza:
Nem lenne igazságos! Attól, hogy te rosszban vagy a szüleiddel, a gyereket még nem lehet rákényszeríteni, hogy ő is rosszban legyen a nagyszüleivel. Viszont megmondhatod a gyereknek, hogy ha téged ocsmárolnak, nagyszülő létükre nyugodtan visszafeleselhet nekik. De ha ezért akár egy kis ujjal is hozzá mernek nyúlni, akkor már védelemből eltilthatod tőlük! :)
14/16 anonim válasza:
Nálam a szüleim simán megcsinálták, mert a nagyanyám miután elvált nagyapámtól, kedvenc hobbija az lett, hogy az én fejem tömte marhaságokkal és hamis történetekkel nagyapámról, illetve néha szüleimről is, miután csúnyán átverte őket. Volt idő, amikor én ragaszkodtam hozzá, hogy hadd menjek nagymamámhoz, de végül már én is meguntam, mert egy csomót pletykált másokról. Mostmár nagyobb vagyok, szüleim rám hagyják a döntést, de nem szívesen szeretnék menni, mert nagyanyám nem veszi figyelembe, hogy már nem 4 éves vagyok, és még mindig úgy veszi, hogy szinte a gügyögés az alkalmas viselkedés velem szemben. 16/L
15/16 anonim válasza:
Akkor nem értem értem, hogy apósod miért nem adja be a válókeresetet, vagy legalább a sarkára állna! Én bármennyire is szeretnék egy nőt akármilyen hosszú ideje, soha nem tűrném el, hogy így elnyomjon! Férfi-nő egyenlőség van!!!
16/16 A kérdező kommentje:
"nagyanyám miután elvált nagyapámtól"
Írta, hogy elváltak. Egyébként szinte sosincs egyenlőség a nő és férfi között, olyan ez mint a falkavezérség, mindig átveszi az erősebbik fél az irányító szerepet.
2013. júl. 30. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!