Én nem akarom itt látni. Egy semmire kellő. Beengednétek?
A férjem unoka testvéréről van szó. Egy semmirekellő hajléktalan. 10 évvel ezelőtt még volt rendes felesége, 2 gyerek, kosrakat font, az szép kis pénzt hozott nekik, de aztán kicsúszott a lába alól a talaj, inni kezdett, a felesége lelépett a 2 gyerekkel( nem csoda!), és azóta hajléktalanként tengeti életét.
Amikor a a felesége elment, ő meg földönfutó lett, ennek 10 éve, akkor is könyörgött, hogy hagy lakjon nálunk egy kicsit, amíg nem szedi össze magát, akkor belementem.3 napnak sem kellet eltelnie, követelte rendesen reggel a kávét, a cigit, semmit nem csinált, csak döglött, délután meg elment csavarogni, majd éjszaka óbégatott, hogy engedjük már be. Akkor kiakadtam, a gyerekünk is még kicsi volt, elzavartuk.
Mostanában megint megjelent, ugyan úgy nincsen semmije, hajléktalan, koszos, de hazudik, hogy ilyen, meg olyan tanfolyamokra jár, meg stb. Ma is indultunk fürödni, állok ki a kocsival, erre jön, hogy ha istent ismerek, adjak már neki egy 500.-ast mert éhen hal. Hát adtam, csak lépőjen már le, erre mondja a férjem, hogy valamelyik nap itt volt, és kérdezte a férjemet, hogy nem-e lakhatna itt egy-két hónapot, mert nincsen hová mennie.Mondtam a férjemnek, én itt látni nem akarom, életerős 47 éves férfi, keressen munkát, albérlete. A házamba be nem engedem, ha rokona ha nem. Nem szólt a párom semmit, de láttam hogy bántja a dolog. Na ne már....
Szia
Tényleg ne engedd be ,de viszont segíthettek neki. Vannak hajléktalan szállók ahol kicsit összeszedheti magát majd valami kőműves mellé elmehet dolgozni amiből lesz pénze albérletre majd sajátlábra állni.
Nem kell szégyenld magad nem tettél rosszat az a válaszoló még valószínüleg soha nem látott ilyen embert aki ezt mondta. Megkapta az esélyt visszaélt vele!
Hogyha a férjed mégis beengedi akkor te szó nélkül szedd össze a gyerekek cuccait ,hogy nyomatékot adj az akaratodnak. A férjed is meg kell értened hiszen a családja és a testvére között örlődik. Borzasztó kínzás lehet ez most neki ,de az éhezőnek nem kenyér kell ,hanem munka ,hogy talpra álljon. Viszont ,ha nálatok fog lakni akkor nincs rászorulva semmire mert kényelmes nyugodt körülmények között élhet.
Kívánok nektek minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!