Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Én nem akarom itt látni. Egy...

Én nem akarom itt látni. Egy semmire kellő. Beengednétek?

Figyelt kérdés

A férjem unoka testvéréről van szó. Egy semmirekellő hajléktalan. 10 évvel ezelőtt még volt rendes felesége, 2 gyerek, kosrakat font, az szép kis pénzt hozott nekik, de aztán kicsúszott a lába alól a talaj, inni kezdett, a felesége lelépett a 2 gyerekkel( nem csoda!), és azóta hajléktalanként tengeti életét.

Amikor a a felesége elment, ő meg földönfutó lett, ennek 10 éve, akkor is könyörgött, hogy hagy lakjon nálunk egy kicsit, amíg nem szedi össze magát, akkor belementem.3 napnak sem kellet eltelnie, követelte rendesen reggel a kávét, a cigit, semmit nem csinált, csak döglött, délután meg elment csavarogni, majd éjszaka óbégatott, hogy engedjük már be. Akkor kiakadtam, a gyerekünk is még kicsi volt, elzavartuk.

Mostanában megint megjelent, ugyan úgy nincsen semmije, hajléktalan, koszos, de hazudik, hogy ilyen, meg olyan tanfolyamokra jár, meg stb. Ma is indultunk fürödni, állok ki a kocsival, erre jön, hogy ha istent ismerek, adjak már neki egy 500.-ast mert éhen hal. Hát adtam, csak lépőjen már le, erre mondja a férjem, hogy valamelyik nap itt volt, és kérdezte a férjemet, hogy nem-e lakhatna itt egy-két hónapot, mert nincsen hová mennie.Mondtam a férjemnek, én itt látni nem akarom, életerős 47 éves férfi, keressen munkát, albérlete. A házamba be nem engedem, ha rokona ha nem. Nem szólt a párom semmit, de láttam hogy bántja a dolog. Na ne már....

2013. jún. 30. 16:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Akkor ne engedd be, ne adj neki pénzt.
2013. jún. 30. 16:39
 2/14 A kérdező kommentje:
Rajtam nem múlik, de a férjemen látom, hogy sajnálja, de nem akar konfliktust velem. Én nem akarom itt látni, ennyi. Valahol sajnálom, de ez ne az a kategória.
2013. jún. 30. 16:45
 3/14 anonim ***** válasza:
13%
Szégyelld magad!
2013. jún. 30. 16:48
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ülj le a férjeddel először is megbeszélni.

Se nektek, se a gyerkőcnek erre nincs szüksége.

Biztos, hogy bántja, hisz mégiscsak családtagról van szó.

De amíg nem embereli meg magát én sem látnám szívesen.

2013. jún. 30. 16:49
 5/14 A kérdező kommentje:
Én szégyelljem magam??? Hát legyél te ebben a helyzetben, fogadj be te egy hajléktalan lusta embert, aki még követelőzik is!
2013. jún. 30. 16:52
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

negyedik válaszadó vagyok.

Ne foglalkozz az előttem szólóval.

Cska nézd meg, hány százalékban ad hasznos válaszokat. A tipikus provokálom mert nincs jobb dolgom kategóriás.

2013. jún. 30. 16:53
 7/14 anonim ***** válasza:
11%

Gondold csak magad az Ő helyükbe, mi lenne ha a testvéred lenne hajléktalan, és a férjed nem akarná látni?

Szóval...

2013. jún. 30. 16:55
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert valaki a rokonod, nincs joga rajtad élősködni, lelkiismeret furdalást okozni.
2013. jún. 30. 17:03
 9/14 A kérdező kommentje:

Nagyon sok mindent nem tudok most leírni, de voltak olyan dolgok, hogy a hajam az égnek állt tőle.

Pl. nálunk mindig van munka, de ha ez az ember lejön, 3 téglát odébb rak, aztán megkérdezi, hogy van már ebéd? Persze, hogy főzök az embereknek, akik dolgoznak nálunk, de ez csak követel, undorító a stílusa, flegmázik, hát könyörgöm, ha valaki ilyen helyzetben van, akkor nem így kéne viselkedni. Én nem engedek, ide nem jöhet, és kész.

2013. jún. 30. 17:06
 10/14 Kondor Judit ***** válasza:
100%
Nem a testvére,hanem az unokatestvére.Kapott egy lehetőséget,mit csinált?SEMMIT,munkát sem keresett akkor mit akar?Én sem engedném már be.
2013. jún. 30. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!