Titeket nem frusztrálnak a gazdag rokonok?
Figyelt kérdés
Elég nagy család vagyunk és sokat össze is járunk. Nagyrészt átlagos anyagi körülmények között él mindenki, kivéve egy családot. Ők piszkosul gazdagok!
Igazából nincs velük különösebb baj. Pláne a pasival, a nő egy kicsit fennhordja az orrát. Egyszerűen csak valahogy idegesít a jelenlétük meg az, hogy mennyi pénzük van. Nem tudom ki, hogy van vele, de elég frusztráló, hogy a pasinak mondjuk a karórája nagyságrendileg annyit ér mint a panel lakásunk, amire még 10 évig nyögjük a hitelt. Neki meg az csak egy óra. És nem csak egy van neki.
Ti éreztetek már hasonlót?
2013. jún. 29. 20:11
31/33 anonim válasza:
Fúú vazze, neked nagyon betettek az összeesküvés elméletek...
32/33 anonim válasza:
és nem biztos, hogy nincs igaza....szerintem nem látja rosszul a dolgokat....irányítva van minden...csak nem vesszük észre...a magyar politika is...ott az eu kezében...
33/33 anonim válasza:
Nekem mama testvére akik eléggé vagyonosak de sose szoktak felvágni a felesége is főz és sokszor meghívnak ebédre! Jó vannak idegesítő berögződéseik, de nagyon rendesek! Anyum szemműtétjét is ők állták. Szomorú ha valakinek olyan családtagja van aki a felvágáson kívűl mást se tud!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!