Jogosan sértődtem meg, túl kéne tennem már magam az eseten, vagy hozzam el a fiamat?
Figyelt kérdés
Anyuéknál voltunk és nagynéném azt mondta "Olyan hülye vagy,mint a fiad!"Tény,hogy valami hülyeséget mondtam,de szerintem ez akkor is durva egy vendéktől.Kisfiam 4 éves értelmes gyerek,csak nem akar meghallani dolgokat és persze sokszor csinál olyat amit nem kéne.Ő persze nem hallotta és nem is érdekelné.Engem zavar,pedig több hete történt.Most megint megy nagynéném anyuékhoz és a fim is ott van.A gyerek szereti,de semmi kedvem hogy ott méregesse hogy milyen "hülye".2013. jún. 14. 13:39
11/12 anonim válasza:
azt kellett volna mondani, hogy pedig mindenki azt mondja rád hasonlítok....
12/12 A kérdező kommentje:
Szóltam anyunak,hogy figyeljen oda a testvérére.Ő is mondta,hogy igen sajnos a testvére nagyon "tudja" kiben mi a hiba.Közben változott a program és szombat délelőtt hazahozzuk a fiam,így nem találkoznak,de maradhatott volna csak gondoltuk kihasználjuk a közös vasárnapot.szép hétvégét.
2013. jún. 14. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!