Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Férjem nagymamája elhunyt. Én...

Férjem nagymamája elhunyt. Én jövő péntekre nagy csajos bulit szerveztem. Férjem szerint nem kell lemondani, én viszont úgy érzem helyesnek ha legalább elhalsztom. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 17:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom a férjem iránti együttérzésből lemondanám. A bulit máskor is megtarthatom és úgy gondolom egy családi halálesetet a barátnők is megtudnak érteni.
2013. jún. 5. 18:46
 12/16 A kérdező kommentje:

Én is úgy érzem, hogy le kell mondani. Csak a férjem annyira mondja, hogy menjek nyugodtan.

Persze, ismertem.

2013. jún. 5. 18:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond le a bulit, vagyis halaszd el. Persze a férjed azt mondja, hogy emiatt nem kell halasztani, mert nem akar terhelni, de hidd el naki is jól fog esni, ha megteszed. Ha ez kérdésként felmerült benned, akkor tedd meg és halaszd el a bulit. Egyébként gondolj bele, szerintem te is azt mondanád a párodnak, hogy ettől még nyugodtan menjen el a haverjaival, de legbelül Te is örülnél szerintem, hogyha mégis inkább a családdal maradna aznap. Bulizni lehet máskor is, és az igazi barátok meg fogják érteni a halasztás okát.
2013. jún. 6. 01:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mikor a papám meghalt, a mamám azt mondta hogy ne sírjak mert a papa sem szeretné, ne járjak feketében mert a papa úgy sem azt várná tőlem. Nyilván ha az én nagymamám halna meg akkor nagyon megrendítene a gyász, de mikor a férjem dédnagyanyja halt meg nem érzetem semmit, hiszen nekem igazából senkim nem volt.Nem éreztem gyászt. Szerintem ha éreztél megrendülést ,bánatot a halála miatt, közeli jó kapcsolat volt akkor halaszd el, de ha nem érzel semmit, akkor nyugodtan megtarthatod.
2013. jún. 6. 09:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Sok függ attól, hogy a férjedet mennyire rázta meg. Nyilván téged nem ez természetes. Ha a férjednek is távoli volt vele kapcsolat, tehát nem annyira borult ki, szerintem is nyugodtan elmehetsz. Nem kell álszenteskedni. Ha a férjed nagyon ki van, akkor halaszd el csak.

Férjem apukája meghalt tavaly. Soha nem nevelte őket (néha többet ártott a családjának), szinte semmilyen kapcsolat nem volt közöttük. Elmentünk nyaralni, a temetésre jöttünk haza. Semmi kivetnivalót nem találtunk (találtam) benne.

2013. jún. 10. 07:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem értem mi a gond?

A férjed le akarja mondani.

Te el akarod halasztani.

Így se, úgy se lesz akkor buli a jövő héten!

Mondd azt a férjednek, hogy lemondod, a lányoknak meg azt, hogy később bepótoljátok (kvázi elhalasztjátok).

Tényleg nem értem mi a gond...

2013. júl. 6. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!