Férjem nagymamája elhunyt. Én jövő péntekre nagy csajos bulit szerveztem. Férjem szerint nem kell lemondani, én viszont úgy érzem helyesnek ha legalább elhalsztom. Mit gondoltok?
Én is úgy érzem, hogy le kell mondani. Csak a férjem annyira mondja, hogy menjek nyugodtan.
Persze, ismertem.
Sok függ attól, hogy a férjedet mennyire rázta meg. Nyilván téged nem ez természetes. Ha a férjednek is távoli volt vele kapcsolat, tehát nem annyira borult ki, szerintem is nyugodtan elmehetsz. Nem kell álszenteskedni. Ha a férjed nagyon ki van, akkor halaszd el csak.
Férjem apukája meghalt tavaly. Soha nem nevelte őket (néha többet ártott a családjának), szinte semmilyen kapcsolat nem volt közöttük. Elmentünk nyaralni, a temetésre jöttünk haza. Semmi kivetnivalót nem találtunk (találtam) benne.
Nem értem mi a gond?
A férjed le akarja mondani.
Te el akarod halasztani.
Így se, úgy se lesz akkor buli a jövő héten!
Mondd azt a férjednek, hogy lemondod, a lányoknak meg azt, hogy később bepótoljátok (kvázi elhalasztjátok).
Tényleg nem értem mi a gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!