Miért kell előjönni az emlékeknek, hogy azután lelkileg összeomolj?
Figyelt kérdés
Engem nagyjából 11 évig szexuálisan zaklatott egy rokonom, ebből én tizenhét éves koromig egyáltalán nem emlékeztem, mert annyira elzárta a tudatom .. Nem tudom mi váltotta ki, de 17 évesen "megvilágosodtam" és onnantól már jött a szorongás, meg minden kutyafüle ami ezzel jár. azóta se mondtam el, és a f.szit se hordtam le mindennek, a legpoénabb, hogy tiszta kedves volt velem mindig gyerekkoromban is, szeret mai napig bohóckodni és én is és ő is úgy teszünk mintha semmi nem történt volna egész életemben... fölöslgesnek gondolom már hogy ezt felhánytorgassam... Mit tegyek? Minek kellett egyáltalán visszajönni az emlékezetemnek?
20/L
2013. máj. 24. 23:00
11/11 anonim válasza:
Hívd fel a NANE egyesület segély számát. Ingyen meghallgatnak. De elmehetsz pszichológushoz is a NANE vagy a PATENT egyesületbe. Olyan pszichológust válassz, aki kifejezetten a bántalmazott nőkkel foglalkozik. Érdemes ezt kibeszélned magadból szakember segítségével, mert ez fontos a későbbi életeddel / majdani új családoddal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!