Ismertek annyira kényelmes embereket, akik szinte szó szerint nem mozdulnak ki otthonról?
Én ilyen vagyok (a hízást leszámítva). Depressziós is vagyok, meg fizikailag beteg is, ami miatt nem tudok kimozdulni. :/
17/L
Ismerek hát, konkrétan egyik se dolgozik hamis rokkantságival otthon heverészik felveszi azt a kis pénzt, most is amikor jó idő van néha arra járok kocsival látom hogy a nyugágyba fekszik, bográcsozik "hogy fordulna fel"
A 23 éves kicsi fiúk tartja el az anyját apját :D úgy élnek mint a cigányok
Ami a legszebb hogy pont családban van ez :/
Én felkötném az összes ilyen életképtelen embert, aki lusta arra hogy dolgozzon, elvégezze a dolgát
20/F
Igen, ismerek.
Az exem pont ilyen, nem dolgozik, nincsenek barátai és teljesen antiszociális. Éjjel-nappal számítógépes játékokkal játszik, 36 éves és a szülei tartják el. Még a nemi életét is a számítógépen éli, ott csorgatja a nyálát ... és mást. Két évig próbáltam kirántani ebből a helyzetből és társaságba vinni, de teljesen esélytelen próbálkozásaim voltak.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!