Ismertek annyira kényelmes embereket, akik szinte szó
szerint nem mozdulnak ki otthonról?
Figyelt kérdés
A rokonaim között rengeteg olyan ember van, akik semmit sem csinálnak, mindenre lusták, még arra is hogy a sarki kisboltig kisétáljanak, mondván, hogy messze van. Csak fekszenek, interneteznek egész nap, mellette persze esznek, nassolnak és híznak ezerrel. Már az gondot okoz nekik, hogy a postáért kimenjenek, mert még arra is lusták. Mit lehet tenni az ilyen emberekkel?
Én ilyen vagyok (a hízást leszámítva). Depressziós is vagyok, meg fizikailag beteg is, ami miatt nem tudok kimozdulni. :/
17/L
2013. máj. 22. 20:35
7/21 anonim válasza:
bi a bajod?
2013. máj. 22. 20:37
8/21 anonim válasza:
Ismerek hát, konkrétan egyik se dolgozik hamis rokkantságival otthon heverészik felveszi azt a kis pénzt, most is amikor jó idő van néha arra járok kocsival látom hogy a nyugágyba fekszik, bográcsozik "hogy fordulna fel"
A 23 éves kicsi fiúk tartja el az anyját apját :D úgy élnek mint a cigányok
Ami a legszebb hogy pont családban van ez :/
Én felkötném az összes ilyen életképtelen embert, aki lusta arra hogy dolgozzon, elvégezze a dolgát
20/F
2013. máj. 22. 20:39
9/21 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Egész nap feszem netezek nasizok kivéve szerencsére hogy nem hízom 58 kg vagyok de félek a hízástól. Nekem jó ez így. Utálom az embereket mert sokat bántottak. Van rajtam olyan külsőleg asszimetria ami miatt volt már hogy beszoltak.és a párom hoz reggelit munkabamenetel előtt bevásárol ezert nem kell boltba se menni. A csekket is befizeti szerencsere
2013. máj. 22. 20:42
10/21 anonim válasza:
Igen, ismerek.
Az exem pont ilyen, nem dolgozik, nincsenek barátai és teljesen antiszociális. Éjjel-nappal számítógépes játékokkal játszik, 36 éves és a szülei tartják el. Még a nemi életét is a számítógépen éli, ott csorgatja a nyálát ... és mást. Két évig próbáltam kirántani ebből a helyzetből és társaságba vinni, de teljesen esélytelen próbálkozásaim voltak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!