Hogy lehet kezelni a mások életébe mániákusan beleszóló embereket?
Sajnos vannak ilyen pióca emberek.Nekem az ex anyósom volt kibírhatatlan.Gyakorlatilag mindig,minden csak úgy volt jó,ahogy azt ő meghatározta.A hideg kirázott már tőle. A válásunk egyik oka volt ez a teremtés.(a fia mindig mellé állt a konfliktusban)ma már nincs több gond velem.
Vagy kiosztja az ember az efféléket,vagy otthagyja.
Miután én nem vagyok egy kiosztós típus,emiatt elhagytam őket.Dirigáljon annak,akinek gondolom.
Attól függ. Hogy ha a melletted élő ember tönkre megy, igenis joguk van beleszólni azoknak, akik szeretik és tisztelik azt az embert.Akár tetszik ez neked, akár nem.
Senkinek nincs joga egy másik ember felett zsarnokoskodni és tönkretenni, sem magas pacin ülni, mert mindenkinek vannak jóismerősei, és régi barátai, akik szeretik ill. kedvelik az adott embert és nem fogják hagyni, hogy bárki is tönkretegye.
A 2.válaszoló vagyok.Nem tettem senkit tönkre.Nem kellett védeni tőlem senkit.
Egyszerűen vannak erőszakos akarnok emberek,akik mindent jobban tudnak. Legalábbis ezt gondolják magukról
Én rendszeresen kiosztom őket.
Annyira irritálóak, hogy egész egyszerűen nem érdekel, mennyire esik nekik rosszul.
Nem szeretek ilyen lenni, de NINCS más út ahhoz, hogy észrevegyék magukat.
Úgy, hogy kitanulsz egy másik szakmát, vagy keresel egy jobb munkát.
Erre sajnos más megoldás nem szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!