Szerintetek is vigyázni kell egy felnőtt férfira hogy ne csalja meg a feleségét bulizáskor?
Pár hete szült a sógornőm.A sógor ennek örömére tejfakasztót rendezett.
Én ennek ellene vagyok,újdonsült apuka ne igya már részegre magát míg én kórházban vagyok,a férjem nem is csinált ilyet egyik gyerekünknél sem.
Hívta a sógor őt is,de két okból is nemet mondott: beteg volt a lányunk,felváltva éjszakáztunk vele,de ha nem beteg se ment volna,ő is ellenzi ezt a dolgot.
Nem áll meg nélkülünk a világ,ők attól még buliztak egyet a kisbaba érkezésére.
Utólag kiderült,hogy nem csak buliztak és ittak,hanem összeszedett valami csajt is (persze szánja bánja,csak a szexhiány,de semmi komoly,stb)
Azóta sógornőm és anyósom is minket,főképp engem okol,hogy nem ment párom (én nem engedtem),neki kellett volna a sógorra vigyázni.
Mindent leírtak előttem. Szemet szúrt egy megjegyzésed:
nem ment a párom ÉN NEM ENGEDTEM. Miért nem?
Tejfakasztó bulik nem megcsalásról szólnak.
Nem engedted....hmmm. gyereknek szoktuk megtiltani a nem helyes dolgokat. Felnőtt férfinál furcsa, nem engedi el az asszony.
Nő vagyok, mielőtt leszólnátok.
Anyosek hiszik,hogy en nem engedtem,ezert haragudnak ram,holott a ferjem ugy jott haza,hogy az occse milyen hulyeseget talat ki,o tuti nem vesz reszt benne.
Felolem mehet ahova szeretne,regebben meg 2havonta el is ment o is bulizni,de miota megvannak a gyerekek,azota egyutt voltunk csak kn haromszor,nem megy,hiaba hivjak.
Ejszakazni a gyerekekkel felvaltva szoktunk ha betegek,eztsem en kertem,o egy tunderi ferj,keres nelkul megtesz barmit,jobbat nem is kivanhatok.
Akkor én nem értelmeztem jól. Ne törődj velük! Nehogy egy felnőtt férfira vigyázni kelljen már. Kicsit gonoszak, Rátok kennék a sógor bűnét. Belőled sárkányt "csinálnak", mert nem engedted el. Férjedet kikiálltották papucsnak.
Mintha mindenki más lenne a bűnös, kivéve a sógort.
Furcsa egy felfogás!
Szerintük papucs aki a családjának él,nem kocsmázik,nem játékgépezik,viszont bármit megcsinál itthon kérés nélkül,imád engem és a gyerekeket.
(se após,se az öcccse nem ilyen,fogalmam nincs párom hogy lett ilyen,nem a nevelésén múlt ,az tuti)
Én igazi sárkány akor leszk,ha rájönnek,hogy két hónap múlva vissza megyek dolgozni és párom marad itthon fél évet a gyerekekkel,hogy csak tavasszal kelljen bölcsibe menniük.(nekem muszáj visszamennem,párom szivesen marad velük,már a kicsi érkezése előtt tudtuk,hogy így lesz)
Bocsi, de ez tipikus reakció!
Senki sem azt szidja aki félrekefél.
Főleg a kefélő rokonsága. Eléggé egyszerű pszihológia:
A megcsalt feleség sem azt gondolja először hogy "rohadtszemét" hanem azt hogy "büdösqrva". Sokkal könnyebb azt szidni akit nem szeretünk.
Most ez te voltál.
Ne aggódj, kedves anyósék elkapják a sógornődet is, mert nem adott meg mindent a kicsi fiuknak, ezért kellett szerencsétlennek mást megfektetnie.
(remélem az írásomból átjön a gunyorosság)
Nálunk is volt tejfakasztó buli: családi körben összeültek a férfiak és barátaik, megittak egy jó adak mézest, örültek a gyereknek, unokának, unokahúgnak, leendőbeli keresztlánynak, gratuláltak az apukának, nagypapának, nagybácsiknak (komolyan, mintha közös meló lett volna).
Aztán hajnalban anyám fellocsolt mindenkit.
A tejfakasztás bejött mert aznap úgy ébredtem hogy lerobbanik a mellem...
Aztért a gyermek érkezésének örömére tartott bulin félrekefélni... durva kombó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!