Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek is vigyázni kell...

Szerintetek is vigyázni kell egy felnőtt férfira hogy ne csalja meg a feleségét bulizáskor?

Figyelt kérdés

Pár hete szült a sógornőm.A sógor ennek örömére tejfakasztót rendezett.

Én ennek ellene vagyok,újdonsült apuka ne igya már részegre magát míg én kórházban vagyok,a férjem nem is csinált ilyet egyik gyerekünknél sem.

Hívta a sógor őt is,de két okból is nemet mondott: beteg volt a lányunk,felváltva éjszakáztunk vele,de ha nem beteg se ment volna,ő is ellenzi ezt a dolgot.

Nem áll meg nélkülünk a világ,ők attól még buliztak egyet a kisbaba érkezésére.

Utólag kiderült,hogy nem csak buliztak és ittak,hanem összeszedett valami csajt is (persze szánja bánja,csak a szexhiány,de semmi komoly,stb)

Azóta sógornőm és anyósom is minket,főképp engem okol,hogy nem ment párom (én nem engedtem),neki kellett volna a sógorra vigyázni.

2013. máj. 22. 11:58
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Mindent leírtak előttem. Szemet szúrt egy megjegyzésed:

nem ment a párom ÉN NEM ENGEDTEM. Miért nem?

Tejfakasztó bulik nem megcsalásról szólnak.

Nem engedted....hmmm. gyereknek szoktuk megtiltani a nem helyes dolgokat. Felnőtt férfinál furcsa, nem engedi el az asszony.

Nő vagyok, mielőtt leszólnátok.

2013. máj. 22. 17:21
 32/36 anonim ***** válasza:
én úgy értelmeztem, hogy az anyósék hiszik azt, hogy a kérdező megtiltotta, hogy a férj menjen, és nem a közös döntés volt, hogy felváltva éjszakáznak...
2013. máj. 22. 18:42
 33/36 A kérdező kommentje:

Anyosek hiszik,hogy en nem engedtem,ezert haragudnak ram,holott a ferjem ugy jott haza,hogy az occse milyen hulyeseget talat ki,o tuti nem vesz reszt benne.

Felolem mehet ahova szeretne,regebben meg 2havonta el is ment o is bulizni,de miota megvannak a gyerekek,azota egyutt voltunk csak kn haromszor,nem megy,hiaba hivjak.

Ejszakazni a gyerekekkel felvaltva szoktunk ha betegek,eztsem en kertem,o egy tunderi ferj,keres nelkul megtesz barmit,jobbat nem is kivanhatok.

2013. máj. 22. 20:55
 34/36 anonim ***** válasza:

Akkor én nem értelmeztem jól. Ne törődj velük! Nehogy egy felnőtt férfira vigyázni kelljen már. Kicsit gonoszak, Rátok kennék a sógor bűnét. Belőled sárkányt "csinálnak", mert nem engedted el. Férjedet kikiálltották papucsnak.

Mintha mindenki más lenne a bűnös, kivéve a sógort.

Furcsa egy felfogás!

2013. máj. 22. 21:12
 35/36 A kérdező kommentje:

Szerintük papucs aki a családjának él,nem kocsmázik,nem játékgépezik,viszont bármit megcsinál itthon kérés nélkül,imád engem és a gyerekeket.

(se após,se az öcccse nem ilyen,fogalmam nincs párom hogy lett ilyen,nem a nevelésén múlt ,az tuti)

Én igazi sárkány akor leszk,ha rájönnek,hogy két hónap múlva vissza megyek dolgozni és párom marad itthon fél évet a gyerekekkel,hogy csak tavasszal kelljen bölcsibe menniük.(nekem muszáj visszamennem,párom szivesen marad velük,már a kicsi érkezése előtt tudtuk,hogy így lesz)

2013. máj. 23. 08:13
 36/36 anonim ***** válasza:

Bocsi, de ez tipikus reakció!

Senki sem azt szidja aki félrekefél.

Főleg a kefélő rokonsága. Eléggé egyszerű pszihológia:

A megcsalt feleség sem azt gondolja először hogy "rohadtszemét" hanem azt hogy "büdösqrva". Sokkal könnyebb azt szidni akit nem szeretünk.

Most ez te voltál.

Ne aggódj, kedves anyósék elkapják a sógornődet is, mert nem adott meg mindent a kicsi fiuknak, ezért kellett szerencsétlennek mást megfektetnie.

(remélem az írásomból átjön a gunyorosság)

Nálunk is volt tejfakasztó buli: családi körben összeültek a férfiak és barátaik, megittak egy jó adak mézest, örültek a gyereknek, unokának, unokahúgnak, leendőbeli keresztlánynak, gratuláltak az apukának, nagypapának, nagybácsiknak (komolyan, mintha közös meló lett volna).

Aztán hajnalban anyám fellocsolt mindenkit.

A tejfakasztás bejött mert aznap úgy ébredtem hogy lerobbanik a mellem...

Aztért a gyermek érkezésének örömére tartott bulin félrekefélni... durva kombó.

2013. máj. 25. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!