Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek is vigyázni kell...

Szerintetek is vigyázni kell egy felnőtt férfira hogy ne csalja meg a feleségét bulizáskor?

Figyelt kérdés

Pár hete szült a sógornőm.A sógor ennek örömére tejfakasztót rendezett.

Én ennek ellene vagyok,újdonsült apuka ne igya már részegre magát míg én kórházban vagyok,a férjem nem is csinált ilyet egyik gyerekünknél sem.

Hívta a sógor őt is,de két okból is nemet mondott: beteg volt a lányunk,felváltva éjszakáztunk vele,de ha nem beteg se ment volna,ő is ellenzi ezt a dolgot.

Nem áll meg nélkülünk a világ,ők attól még buliztak egyet a kisbaba érkezésére.

Utólag kiderült,hogy nem csak buliztak és ittak,hanem összeszedett valami csajt is (persze szánja bánja,csak a szexhiány,de semmi komoly,stb)

Azóta sógornőm és anyósom is minket,főképp engem okol,hogy nem ment párom (én nem engedtem),neki kellett volna a sógorra vigyázni.

2013. máj. 22. 11:58
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

nálunk is volt tejfakaszto,eléggé el is pakolta magát a férjem,de annyira boldog és büszke volt ránk,h szerintem Angelina Joliet is elhajtotta volna,ha beprobalkozik nála..

az,h valaki az egyik leggusztustalanabb módon megcsalja a párját,meg,hogy tejfakaszto bulit tart azért,h megunnepelje,gyermeke született,ket külön dolog..

2013. máj. 22. 12:15
 12/36 anonim ***** válasza:
85%

9-es: talán mert ahelyett, hogy normális hangnemben válaszoltál volna, rögtön leálltál k.rvázni...

Én sem becsülöm sokra a nőket, akik házas férfiakkal (vagy egyáltalán foglaltakkal) kezdenek, de azért az tagadhatatlan, hogy a pasi a nagyobb féreg...

2013. máj. 22. 12:16
 13/36 anonim ***** válasza:
10-es: bocsi, ezt nem tudtam (egyébként a sógorom testévérének is volt tejfakasztója, Erdélyben, náluk is hasonlóan családi, ezért feltételeztem:), meg itt éjszakázós szobát sem nagyon lehet kérni sajnos.
2013. máj. 22. 12:18
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mi az összefüggés a tejfakasztó buli meg a magycsalás között. A tejfakasztó NEM arról szól hogy apuka meg a haverjai másnap menni nem bírnak mert még mindig részegek, hanem hogy a szűkebb-tágabb baráti kör megünnepli a baba születését.

Aki keresi az alkalmat, az meg is találja. Akár van tejfakasztó, akár nincs.

Legalább ott hagyta a felesége?

2013. máj. 22. 12:18
 15/36 A kérdező kommentje:
Nem hagyta,anyóséknál élnek,a sógor anyós másik fia,a sógornőnek nincsenek rokonai igazán,így menni se tud sehova a pár hetes babával.Bár igazából nem látom,hogy nagyon akar,anyós telebeszélte a fejét,hogy szegény kisfia nem is akarhatta,csak a hiány,meg a stressz...
2013. máj. 22. 12:25
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Kipenderíteném, mint macskát szarni. Nem bírja ki? Szexhiány? Stressz? Mert a nőknek nem rossz...
2013. máj. 22. 12:26
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sem fair! Azértne a nyúl vigye már a puskát!!!!!!!! Megyek akkor, elszedek pár házas férfit! Úr isten:)
2013. máj. 22. 12:30
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Szexhiány terhesség alatt? Jó vicc.

És ki mondta, hogy csak szexuális együttléttel lehet valakit kielégíteni? Vannak más módok is, pl. a nő részéről a férj részére történő kézzel vagy szájjal való kielégítés, ami nem tiltott dolog. Ezzel a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad. Ez meg a jó párkapcsolaton és a jó kommunikáción múlik. Ami nyilván itt hiányzik.

Az meg, hogy valakinek szex kell és nem tudja felfogni, hogy hormonálisan vagy orvosilag erre azokban az időkben nincs lehetőség, az meg egy tahó! Erre nem mentség semmi.

2013. máj. 22. 12:31
 19/36 anonim ***** válasza:

Nálunk pisiltetőnek hívják:)

Soha senki nem csajozott be, otthon tartják, esetleg kocsmázás ha otthon elfogyott a pia. Mindenki nagyon részegre issza magát. Egymást zikálják, a gyerek kérdéssel. Az újdonsült apukát, meg kéretlen tanácsokkal látják el, vagy rémisztgetik, főleg ha első gyerek. Nők nincsenek sosem.... Nem legénybúcsú ez (amúgy meg ott sem arról kellene szóljon)

Ha fogni kell a kezét az már régen rossz, ne legyen bűntudatotok...

Nem a ti hibátok hogy a kedves sógór nem tud csomótkötni a farkára...

Az anyukát sajnálom csak, vagyis inkább a kisbabát jó kapcsolatba született...

2013. máj. 22. 12:55
 20/36 anonim ***** válasza:

Jézus... meg is érdemlik ezek egymást ketten, az egyik erkölcstelen, a másik síkhülye. Felnőtt férfi tudja már, hogy hol a határ, és legyen benne annyi erkölcs és önkorlátozás, hogy nem issza le magát olyanra, hogy nem tudja, mit csinál, és nem jön össze semmi nőcskével, mikor a felesége éppen megszült. Pont az különböztet meg minket az állatoktól, hogy tudjunk megálljt mondani.

De a sógornő meg egyszerűen hülye. Nemhogy a kedves párját okolná ezért, aki nem volt képes megállni, hogy ne csajozzon be, egy tisztességes embert hibáztat, amiért nem játszott gyerekfelvigyázót egy felnőtt férfi buliján. Az a gond, hogy az ilyen nők miatt gondolja úgy egy csomó férfi, hogy neki joga van félrekúrni, mert úgysem őt fogja okolni az asszonyka, hanem bárki mást, akit meg tud tenni bűnbaknak, mert mindig csak a férjecskéjét védi.

2013. máj. 22. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!