Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek is vigyázni kell...

Szerintetek is vigyázni kell egy felnőtt férfira hogy ne csalja meg a feleségét bulizáskor?

Figyelt kérdés

Pár hete szült a sógornőm.A sógor ennek örömére tejfakasztót rendezett.

Én ennek ellene vagyok,újdonsült apuka ne igya már részegre magát míg én kórházban vagyok,a férjem nem is csinált ilyet egyik gyerekünknél sem.

Hívta a sógor őt is,de két okból is nemet mondott: beteg volt a lányunk,felváltva éjszakáztunk vele,de ha nem beteg se ment volna,ő is ellenzi ezt a dolgot.

Nem áll meg nélkülünk a világ,ők attól még buliztak egyet a kisbaba érkezésére.

Utólag kiderült,hogy nem csak buliztak és ittak,hanem összeszedett valami csajt is (persze szánja bánja,csak a szexhiány,de semmi komoly,stb)

Azóta sógornőm és anyósom is minket,főképp engem okol,hogy nem ment párom (én nem engedtem),neki kellett volna a sógorra vigyázni.

2013. máj. 22. 11:58
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Az egész bagázs fejletlen érzelmi és értelmi téren. A sógorod is, amiért nem bírt csomót kötni a farkára a feleségéért, a sógornőd is, amiért nem lépett le rögtön, az anyósod is, amiért még képes a drága pici fia helyett titeket okolni. Ha a férjed ment volna, mivel lenne jobb? Nem akkor csalta volna meg az asszonyt, hanem választott volna más időpontot, ennyi. Elég gond, hogy már valakit úgy kelljen feltartóztatni, hogy ne keféljen félre.

Szegény bébi jó családba született. Így kezdődik az élete.

Kérdező, nevess egy jót ezen az egészen, mert ez egy vicc.

2013. máj. 22. 12:57
 22/36 A kérdező kommentje:

A nagy szexhiány konkrétan 3 hét,akkor került kórházba a sógornő,előtte volt minden (szekirozta is páromat az öccse hogy nekik dejó,nincs megtltva mint nekünk első hónaptól).

Kórházban azért csak nem várható el a nőtől,hogy kézzel-szájjal...

2013. máj. 22. 13:15
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Kórházban azért csak nem várható el a nőtől,hogy kézzel-szájjal...persze hogy nem.

De ebben az esetben viszont egy normális férjtől elvárható, hogy azt a 3 hetet bírja ki. Vagy ha nem a felesége által, hanem akkor a saját kezel által elégítődjön ki. És megint csak az élvezet megvan.

2013. máj. 22. 13:19
 24/36 A kérdező kommentje:
Persze,normális esetben így lenne (mi is megszenvedtük,bár az ennek a sokszorosa idő volt,de párom rengetegszer inkább azt mondta,csak bújjunk össze,bepótoljuk miután megvan egészségesen a kicsi)
2013. máj. 22. 13:28
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
3 hét? Az semmi. Akkor csapja ki magának. Ennyit sem bír ki?
2013. máj. 22. 13:34
 26/36 anonim ***** válasza:
Látod, kérdező. Amiről te írsz a saját példátok által, az egy jól működő kapcsolatban, egy normális férj által alapvető dolog, de ahol vagy a kapcsolattal vagy a férjjel gond van vagy mindkettővel ott meg megtörténik ez. De semmi esetre sem ezért kívülálló személyek okolhatók, hanem ők saját maguk.
2013. máj. 22. 13:34
 27/36 anonim ***** válasza:
Abszolút nektek van igazatok, kérdező. Ha sógornődnek nincs hová mennie, és nem akar vagy nem tud válni, akkor gondolom, egyszerűbb neki másra hárítani a felelősséget, úgy könnyebb lenyelni a békát. Ettől még nem lesz igaza. Nektek van!
2013. máj. 22. 13:44
 28/36 anonim ***** válasza:
És a sógornőd majd az élete hátralévő részében is a férjedtől várja el, hogy a sógorát észhez térítse?
2013. máj. 22. 13:45
 29/36 A kérdező kommentje:
Amíg nem voltak meg a gyerekeink,sokszor megtette,de mióta megvannak (a nagy 2éves a kicsi 8 hónapos) azóta nincsenek annyit együtt,szabadideje 99%-át velem és a gyerekekkel tölti.
2013. máj. 22. 13:52
 30/36 anonim ***** válasza:
Az én férjem nem bírta ki a 6 hetet, illetve kibírta volna, de nem tudtam elnézni, hogy szenvedett szegény:) de bírta volna, mert egy tisztességes férfi:) terhesség alatt keveset voltunk együtt, ő nem kívánta, de helyre jöttünk:)
2013. máj. 22. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!