Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért nem személyesen mondja...

Miért nem személyesen mondja a szemembe? Miért a neten mindenki előtt kellett ezt tennie?

Figyelt kérdés
Nem szeretem a facebook-ot, de múltkor találtam egy idézetet, és megosztottam. Arról szólt, hogy ha már nincs miért maradnod, akkor lépj tovább. Felhívott egy ismerősöm, hogy a keresztanyám ezt kommentelte oda: " Akkor miért nem lépsz tovább!!!!!!!!!!!!!!!" Azonnal kitöröltem és írtam neki, hogy nekem semmi problémám nincs, miért írogat oda ilyeneket. Nem értem miért kell így megalázni?
2013. máj. 20. 12:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Szerintem neki kellene, mert kb. az összes felnőtt családtagot én nevelem. Nagyon sok olyan dolog van, amiről idegen nem tudnak, nem is teszem közzé. De mivel én ismerem őt, tudom, hogy csak a szája nagy és sajnos igen, még az élő fába is bele köt, tudom hogy támadó jellegű volt. Mert ha olyan rendes és kedves lenne, akkor eddig bármihez hozzászólhatott volna. Ennyi...
2013. máj. 20. 13:02
 12/18 anonim ***** válasza:
Akkor mi a kerdes? O ilyen. Eddig is tudtad, nem ertem, miert vagy meglepodve ezen. Lepj tovabb.
2013. máj. 20. 14:20
 13/18 Argloss ***** válasza:

Ez nagyon gőgösen hangzott, mintha te lennél az egyetlen tökéletes ember a családotokban, vagy inkább az egész világon. Én csak egy másik nézőpontot mutattam, nem kell megölnöd érte, még csak elgondolkodnod sem kell rajta ha nem akarsz. :)

Viszont ha így gondolkodsz, akkor te sem vagy jobb nála, mert ide jöttél gyűlölködni a háta mögött alattomosan. Ha ennyire megveted őt, akkor nevetségesnek tűnik, hogy ennyire kiakadsz egy ilyen dolgon.

2013. máj. 20. 14:24
 14/18 A kérdező kommentje:
:) nem értitek. itt arról van szó, hogy eddig soha semmit nem csinált. most meg bele szól egy olyan dologba, ráadásul pofátlanul felszólít valamire, amihez semmi köze. igen, tudtam hogy ilyen, de akkor fb-n nyílvánosan hagyjon békén. a leveleimre még egy választ sem kapok. ha vadidegen csinál ilyet, nem érdekel, de egy rokontól elvárom, hogy hívjon fel, mi a gond, ami nincs is, vagy üzenetben írjon. mert mocskolódni azt nagyon szeret. ha valami jó dolgot rakok ki, arra is reagálhatott volna eddig pl. Csak azt nem értem, ha valami baja van, miért így közli? ezek után ki is törlöm, mert semmi értelme, hogy az ismerőseim között legyen. boldog párkapcsolatban élek, rendes munkahelyem van, barátaim stb... de hogy egy keresztanya ennyire savanyú legyen... és pont a neten... lényegtelen hogy fb vagy nem.
2013. máj. 20. 14:34
 15/18 Argloss ***** válasza:

Onnantól kezdve, hogy kiírtad mindenkinek köze van hozzá akinek megengeded, hogy hozzászóljon a kiírásaidhoz. Olyan ez mintha személyesen neki panaszkodtál volna... Neki ez volt fontos, másnak meg a cicás videók keltik fel a figyelmét...

Elárulod, hogy mégis milyen reakciót vártál egy ilyen kiírásra? Egészen kíváncsi lettem rá. Teszem azt ha egy koporsóról raktál volna ki képet, akkor meg azon háborodnál fel, hogy azt hiszi, hogy meg fogsz halni?!

2013. máj. 20. 15:04
 16/18 A kérdező kommentje:
voltak más bejegyzéseim, azokhoz is kommentelhetett volna nyugodtan, ráadásul ahogy észre vettem, nagyon már nem csinálnak ilyet az emberek. nem írtam ki semmit, csak megosztottam. azért írtam ide, mert furcsállom, hogy így írt, miközben még egy levelemre se képes válaszolni. szóval aki szeret sértegetni, azt kell bevédeni, a másik fél meg ne is merjen semmit se csinálni.
2013. máj. 20. 15:11
 17/18 Argloss ***** válasza:

Lehet, de a többi kiírásod unalmas volt számára. Ami neked érdekes az a másiknak lazán lehet felesleges...

Ha elolvasod a válaszokat itt inkább arról van szó, hogy mi ebben nem látjuk a sértegetést.

Szóval milyen reakció lenne elfogadható az idézetedre? Vagy csak jó érzés mérgelődni?

2013. máj. 20. 15:15
 18/18 anonim ***** válasza:

csak mérgelődni tud...

már harmadszorra ugyanazt írja ...

üzend meg a ker.anyádnak, hogy b... sza meg a létráját, aztán jó napot

2013. máj. 20. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!