Miért nem személyesen mondja a szemembe? Miért a neten mindenki előtt kellett ezt tennie?
Ez nagyon gőgösen hangzott, mintha te lennél az egyetlen tökéletes ember a családotokban, vagy inkább az egész világon. Én csak egy másik nézőpontot mutattam, nem kell megölnöd érte, még csak elgondolkodnod sem kell rajta ha nem akarsz. :)
Viszont ha így gondolkodsz, akkor te sem vagy jobb nála, mert ide jöttél gyűlölködni a háta mögött alattomosan. Ha ennyire megveted őt, akkor nevetségesnek tűnik, hogy ennyire kiakadsz egy ilyen dolgon.
Onnantól kezdve, hogy kiírtad mindenkinek köze van hozzá akinek megengeded, hogy hozzászóljon a kiírásaidhoz. Olyan ez mintha személyesen neki panaszkodtál volna... Neki ez volt fontos, másnak meg a cicás videók keltik fel a figyelmét...
Elárulod, hogy mégis milyen reakciót vártál egy ilyen kiírásra? Egészen kíváncsi lettem rá. Teszem azt ha egy koporsóról raktál volna ki képet, akkor meg azon háborodnál fel, hogy azt hiszi, hogy meg fogsz halni?!
Lehet, de a többi kiírásod unalmas volt számára. Ami neked érdekes az a másiknak lazán lehet felesleges...
Ha elolvasod a válaszokat itt inkább arról van szó, hogy mi ebben nem látjuk a sértegetést.
Szóval milyen reakció lenne elfogadható az idézetedre? Vagy csak jó érzés mérgelődni?
csak mérgelődni tud...
már harmadszorra ugyanazt írja ...
üzend meg a ker.anyádnak, hogy b... sza meg a létráját, aztán jó napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!