Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért nem személyesen mondja...

Miért nem személyesen mondja a szemembe? Miért a neten mindenki előtt kellett ezt tennie?

Figyelt kérdés
Nem szeretem a facebook-ot, de múltkor találtam egy idézetet, és megosztottam. Arról szólt, hogy ha már nincs miért maradnod, akkor lépj tovább. Felhívott egy ismerősöm, hogy a keresztanyám ezt kommentelte oda: " Akkor miért nem lépsz tovább!!!!!!!!!!!!!!!" Azonnal kitöröltem és írtam neki, hogy nekem semmi problémám nincs, miért írogat oda ilyeneket. Nem értem miért kell így megalázni?
2013. máj. 20. 12:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Ne haragudj, de ha egyszer megosztod, megadod az embereknek a lehetőséget arra, hogy alá kommenteljenek. Másrészt meg, ha nincs semmi bajod, akkor nem kell ilyen idézeteket kiírogatni, és nem lesz semmi probléma. Ha annyira tetszik egy idézet, írd ki egy füzetbe és megmarad.
2013. máj. 20. 12:05
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez már azért csücskös, hogy ilyennel aláznak meg... Kívánom, hogy az élettől ne kapj ennél nagyobb "pofont", mert szerintem bele fogsz halni.

A lényeg: arról írtál, hogy ha megszűnt az ok, amiért valaki mellett lehet maradni, akkor ne maradjon az illető, hanem lépjen tovább.

Erre keresztanyád azt írta, hogy lépj te tovább, és ha már tudod, hogy valami nem oké, akkor ne várj a másikra, hanem tedd meg te ezt a lépést.

Ebben semmi megalázó, problémás nincs. Csak te képtelen voltál felfogni amit írtak neked.

2013. máj. 20. 12:06
 3/18 anonim ***** válasza:
85%
Hűha, vihar a biliben...
2013. máj. 20. 12:09
 4/18 A kérdező kommentje:
megosztottam ez igaz, de akkor pl. a leveleimre miért nem válaszol, vagy miért nem más dolog alá kommentel? egyszerűen csak trollkodni akart, mert tudja, hogy apámmal nem vagyok jóban, és a szüleink éppen válnak, de akkor sem nekem kellene beszólogatnia. van párom,dolgozom, tanulok, semmi olyan gondom az életben... de ez egy rokontól kicsit erős volt. Főleg hogy sose érdeklődik felőlem, bezzeg én szoktam, de sose reagál.
2013. máj. 20. 12:22
 5/18 anonim ***** válasza:
Van, aki nem szeret levelet írni, mert neki kell készülődnie, összeszedni a gondolatait, időt rászánni, stb. Egy komment pedig fél perc és hirtelen felindulásból is lehet írni.
2013. máj. 20. 12:36
 6/18 anonim ***** válasza:

kisbogár!!! ker.anyád hány éves?

én még azt sem tudom, mi megy el üziben és mi kommentben (45)

2013. máj. 20. 12:39
 7/18 Argloss ***** válasza:
100%

Te nem érted a facebook-ot. Ha nyilvánosan megosztasz valamit akkor az azt jelenti, hogy mindenki véleményére kíváncsi vagy. Neki pedig erre volt izgalmas válaszolni.

Gondold át újra azt az idézetet és ha rájöttél, hogy te mégsem tudsz túllépni semmit (még egy ilyen egyszerű kis üzeneten sem), akkor legközelebb óvatosabban rakj ki bármit is nagyobb nyilvánosság előtt, mert úgy látszik, hogy te egyszerűen nem tudod feldolgozni a neked nem tetsző véleményeket.

2013. máj. 20. 12:42
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Öhm, csak én nem látok ebben semmi rosszat?
2013. máj. 20. 12:42
 9/18 A kérdező kommentje:
most itt nem csak erről van szó. hanem, hogy már kb. 10 éve nem beszéltünk, és bármihez hozzá szólhatott volna eddig. ha valami zavarja, hívjon fel, én ezt megtettem és köpni-nyelni nem tudott. 50 évesen ő meg úgy posztolgat minden nap fb-n 30 különböző idézetet, mint egy tini(én nem szólok bele, mert nevetséges). én jó ha havonta 1-2-őt.
2013. máj. 20. 12:47
 10/18 Argloss ***** válasza:

Ha ő ilyen, akkor az üzenetét sem kellene ennyire komolyan venned. Ez messze nem tűnik olyan támadó jellegű dolognak, mint amennyire te annak gondolod. Csak helyeselt az idézetre amit te kiraktál, megerősített benne, hogy igen azt kellene tenned amit ott leírtál. Ez inkább segítő jellegűnek tűnik, mintsem alázzuk meg a szerencsétlent típusú válasznak...

És most hisztizel. Úgy viselkedsz, mint amilyennek leírod őt, egy hülye tinilányként, aki összeveszik még a széllel is, ha össze meri kócolni egy kicsit a haját. Hahó, kicsit gondolkodj komolyabban.

2013. máj. 20. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!