Miért nem személyesen mondja a szemembe? Miért a neten mindenki előtt kellett ezt tennie?
Ez már azért csücskös, hogy ilyennel aláznak meg... Kívánom, hogy az élettől ne kapj ennél nagyobb "pofont", mert szerintem bele fogsz halni.
A lényeg: arról írtál, hogy ha megszűnt az ok, amiért valaki mellett lehet maradni, akkor ne maradjon az illető, hanem lépjen tovább.
Erre keresztanyád azt írta, hogy lépj te tovább, és ha már tudod, hogy valami nem oké, akkor ne várj a másikra, hanem tedd meg te ezt a lépést.
Ebben semmi megalázó, problémás nincs. Csak te képtelen voltál felfogni amit írtak neked.
kisbogár!!! ker.anyád hány éves?
én még azt sem tudom, mi megy el üziben és mi kommentben (45)
Te nem érted a facebook-ot. Ha nyilvánosan megosztasz valamit akkor az azt jelenti, hogy mindenki véleményére kíváncsi vagy. Neki pedig erre volt izgalmas válaszolni.
Gondold át újra azt az idézetet és ha rájöttél, hogy te mégsem tudsz túllépni semmit (még egy ilyen egyszerű kis üzeneten sem), akkor legközelebb óvatosabban rakj ki bármit is nagyobb nyilvánosság előtt, mert úgy látszik, hogy te egyszerűen nem tudod feldolgozni a neked nem tetsző véleményeket.
Ha ő ilyen, akkor az üzenetét sem kellene ennyire komolyan venned. Ez messze nem tűnik olyan támadó jellegű dolognak, mint amennyire te annak gondolod. Csak helyeselt az idézetre amit te kiraktál, megerősített benne, hogy igen azt kellene tenned amit ott leírtál. Ez inkább segítő jellegűnek tűnik, mintsem alázzuk meg a szerencsétlent típusú válasznak...
És most hisztizel. Úgy viselkedsz, mint amilyennek leírod őt, egy hülye tinilányként, aki összeveszik még a széllel is, ha össze meri kócolni egy kicsit a haját. Hahó, kicsit gondolkodj komolyabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!