Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ebből tuti sértődés lesz, mit...

Ebből tuti sértődés lesz, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nyáron lesz az esküvőm, most választjuk ki a koszorúslányokat. A négy nagyon jó barátnőm, a húgom, a vőlegényem húga és a vőlegényem sógornője lesznek azok. Viszont a párom másik sógornője is nagyon szeretne koszorúslány lenni, tett is célzásokat... csak az a baj, hogy kb. egy éve volt csípőműtétje, momentán lábadozik, alig tud rendesen járni, mindenestre nagyon lassú. Elég furán jönne ki, ha tyúklépésben kéne megtennünk az utat az oltárig, nem is beszélve arról, hogy neki ez szerintem elég megerőltető lenne. De ennem ellenére szeretne az lenni, biztos megbántanám, ha csak ő maradna ki, a férje meg holtbiztos, hogy megorrolna a páromra és rám, mert neki a felesége akarata az szent, agyonkényezteti szerencsétlen asszonyt, biztos összeveszne velünk, amiért nem lehet koszorúslány. Viszont nem lehet, mert egy épphogy járni tudó embernek nem kéne végig menetelnie vagy ácsorognia. Mit tegyek??

2013. máj. 19. 08:38
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Azért az vicces, hogy mindenki úgy állítja be a sógornőmet, mintha annyira kedves meg aranyos nő lenne, közben igen messze van attól. Iszonyat nyafka meg hisztis, sokszor elviselhetetlen. Egyszer meg is csinálta, hogy eljött hozzánk ebédre az egész család, a lányommal a lelkünket is kitettük,hogy finom ebédet főzzünk, mindenkinek ízlett, de ő csak fintorogva félretolta az ételt, merthogy szar, és képes volt vajas kenyeret enni, aztán kiderült, hogy az sem jó,mert nem biolisztből meg f.szom tudja, miből van, csak sima Lipóti pékséges. És mindig, mindenkivel ezt csinálja, a férje tartja el - mondjuk engem is a párom tart el, de én tanulok -, egy szalmaszálat sem kellett keresztberaknia soha, gyerekkorában a szülei pátyolgatták, most meg a férje, de mégisnyavalyog, hogy milyen szar élete van
2013. máj. 19. 13:13
 42/50 A kérdező kommentje:

És ez az én esküvőm, életem nagy napja, amibe nem fér bele, hogy a sógornőm nyüglődjön, botorkáljon, elessen. Csak egyszer esküszöm, ez az én meg a párom napja, nem a sógornőmé. Csak azt nem akarom, hogy perpatvar legyen ebből.

Neki egyébként nem protézise volt, hanem elszakadt a csípőizülete,vagy valami ilyesmi. Egy darabig igenis ült tolókocsiban.

2013. máj. 19. 13:18
 43/50 anonim ***** válasza:
37%

Örülök, hogy nem az én családomba házasodsz be.

Az, aki erején felül próbál felépülni, minden, csak nem nyafka és hisztis.

2013. máj. 19. 13:18
 44/50 anonim ***** válasza:
78%
A te esküvőd, azt kérsz fel, akit akarsz. Ettől függetlenül udvariatlanság és bunkóság, amit csinálsz, ez vitán felül áll. Persze megértem, hogy biztos azért vagy udvariatlan és bunkó a sógornőddel, mert biztos nem szimpatikus neked, esetleg valamivel rászolgált, ezt nem tudhatom. Viszont valószínűleg nem is nagyon bánod, ha megsértődik, mert ha tényleg zavarna, akkor el tudnál viselni plusz egy fő koszorúslányt, még ha nem is tud szaladgálni, mint pók a falon. Úgyhogy a kérdésedre: igen, ebből sértődés lesz, de nem hiszem, hogy ez téged komolyan érdekelne, úgyhogy azt csináld, ami neked jólesik. Ha nem tudod elviselni a sógornőt, akkor ne kérd fel. Ennyi.
2013. máj. 19. 13:27
 45/50 anonim ***** válasza:
53%

Én nem sértődnék meg. Nem vagyok 6 éves, hogy ha a tesóm is, akkor én is. Csupán azért, mert rokonok, nem kell felkérnie, csak ha baráti kapcsolatban vannak.

Gondolom manapság ez azért fontos, mert az emberek többségének nem fontosak a barátok, ezért csak rokonok ünnepein tudnak villantani.

2013. máj. 19. 13:57
 46/50 anonim ***** válasza:
85%

Na de akkor csak igazunk volt, hogyha egészséges lenne sem kérnéd fel szívesen! Ezt mondtuk az elején, de te hárítottál, hogy akkor már miért ne kérdnéd meg... :)

Ennyi, ha nem csíped, akkor vállald a következményeit annak, hogy őt nem választod be a csapatba és ennyi. Ha ő nem vette figyelembe a te érzéseidet anno azon a kaján, akkor te minek kedveskednél neki?

2013. máj. 19. 14:04
 47/50 anonim ***** válasza:
0%

Mit szeretnél?

Ha nem ő lesz, mindenkinek rossz lesz, mindenki megsértődik, el van szúrva az egész.

Ha nem ő lesz, akkor esetleg megsértődik, majd később vagy megérti, vagy nem.

2013. máj. 19. 15:42
 48/50 anonim ***** válasza:
21%

"Hát ha a párom SÓGORNŐJE, abból az jön le, hogy a párom testvérének a felesége."

Vagy a te testvéred.(Na jó ez így kicsit nyakatekert.)

:D

Mindenesetre akkor is jól megkavartátok a szart!

2013. máj. 19. 16:59
 49/50 anonim ***** válasza:
9%
Azok akik férjél vannak, nem szoktak koszorúslányok lenni. Ez röhejes. Nem azért koszorúslány valaki, mert sokat segített. A koszorúslányok állhatnak az oltárnál is, nem kell nekik bevonulni.
2013. máj. 19. 20:54
 50/50 anonim ***** válasza:
87%

Én azért valahol megértem a Kérdezőt. Ez az Ő és a párja nagy napja, amikor összekötik hivatalosan is az életüket. Miért kéne itt most magukon kívül, bárki másnak is az óhaját hallgatnia és teljesítenie? RÓLUK SZÓL, nem?!

Mindenki a tökéletes esküvőről ábrándozik (nem mondja senki azt, hogy nem így van), A Kérdezőnek meg minden bizonnyal nagyban hozzá járulna ehhez, ha a rossz egészségügyi állapotában lévő sógornő nem lenne koszorúslány. Ennyi. Nem az esküvőre nem lett meghívva. De azért akkor már egy megvetemedett, gonosz nő személyéről beszélünk? Miket nem képesek az emberek bele látni a dolgokba. Az Ő élete, Ő döntése. Véleményt kért, nem pedig, szapulást és szitkozódást, szerintem.

A sógornőnek pedig tisztábban kéne lennie a helyzettel. Nem azt mondom, hogy egy mozgáskorlátozott ne legyen koszorúslány, mert miért ne lehetne? De a menyasszony/vőlegény döntését tiszteletben kéne tartani.

2013. máj. 20. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!