Ebből tuti sértődés lesz, mit tegyek?
És ez az én esküvőm, életem nagy napja, amibe nem fér bele, hogy a sógornőm nyüglődjön, botorkáljon, elessen. Csak egyszer esküszöm, ez az én meg a párom napja, nem a sógornőmé. Csak azt nem akarom, hogy perpatvar legyen ebből.
Neki egyébként nem protézise volt, hanem elszakadt a csípőizülete,vagy valami ilyesmi. Egy darabig igenis ült tolókocsiban.
Örülök, hogy nem az én családomba házasodsz be.
Az, aki erején felül próbál felépülni, minden, csak nem nyafka és hisztis.
Én nem sértődnék meg. Nem vagyok 6 éves, hogy ha a tesóm is, akkor én is. Csupán azért, mert rokonok, nem kell felkérnie, csak ha baráti kapcsolatban vannak.
Gondolom manapság ez azért fontos, mert az emberek többségének nem fontosak a barátok, ezért csak rokonok ünnepein tudnak villantani.
Na de akkor csak igazunk volt, hogyha egészséges lenne sem kérnéd fel szívesen! Ezt mondtuk az elején, de te hárítottál, hogy akkor már miért ne kérdnéd meg... :)
Ennyi, ha nem csíped, akkor vállald a következményeit annak, hogy őt nem választod be a csapatba és ennyi. Ha ő nem vette figyelembe a te érzéseidet anno azon a kaján, akkor te minek kedveskednél neki?
Mit szeretnél?
Ha nem ő lesz, mindenkinek rossz lesz, mindenki megsértődik, el van szúrva az egész.
Ha nem ő lesz, akkor esetleg megsértődik, majd később vagy megérti, vagy nem.
"Hát ha a párom SÓGORNŐJE, abból az jön le, hogy a párom testvérének a felesége."
Vagy a te testvéred.(Na jó ez így kicsit nyakatekert.)
:D
Mindenesetre akkor is jól megkavartátok a szart!
Én azért valahol megértem a Kérdezőt. Ez az Ő és a párja nagy napja, amikor összekötik hivatalosan is az életüket. Miért kéne itt most magukon kívül, bárki másnak is az óhaját hallgatnia és teljesítenie? RÓLUK SZÓL, nem?!
Mindenki a tökéletes esküvőről ábrándozik (nem mondja senki azt, hogy nem így van), A Kérdezőnek meg minden bizonnyal nagyban hozzá járulna ehhez, ha a rossz egészségügyi állapotában lévő sógornő nem lenne koszorúslány. Ennyi. Nem az esküvőre nem lett meghívva. De azért akkor már egy megvetemedett, gonosz nő személyéről beszélünk? Miket nem képesek az emberek bele látni a dolgokba. Az Ő élete, Ő döntése. Véleményt kért, nem pedig, szapulást és szitkozódást, szerintem.
A sógornőnek pedig tisztábban kéne lennie a helyzettel. Nem azt mondom, hogy egy mozgáskorlátozott ne legyen koszorúslány, mert miért ne lehetne? De a menyasszony/vőlegény döntését tiszteletben kéne tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!