Ebből tuti sértődés lesz, mit tegyek?
Eszembe sem jutna férjes asszonyként koszorúslánynak lenni...kicsit bohócnak érezném magam:)))
Amúgy meg az oltárhoz lassan szoktak menni, nem??
Most komolyan ezen vagytok kiakadva? Akkor viszont kössük ki a netet, és levelezzünk egymással, mert régen úgy volt.
Mi van, ha valakinek az összes barátnője férjhez megy, mire ő is elkel? Kérjen fel egy csomó idegen gyereket? Ma már nem kell futtatni a lányokat esküvőkön.
Abba miért nem köttök bele, hogy fehéret vesz-e fel, szexelt-e már... nevetséges.
Hát igazából én a hozzám közel állókat szerettem volna felkérni, meg persze a közeli rokonokat, minálunk nem tilos férjezett nőnek koszorúslánynak lennie, kisgyereket nem akarok koszorúslánynak, a legfjatalabb számításba jövő személy a (nevelt) lányom lett volna (14), de inkább úgy döntött, az apjával meg a nagyanyjával fog bevolnulni az oltárhoz.
Egyébként én sem futni tervezek az oltárhoz, csakhogy párom sógornője kb. tyúklépésben megy, folyton megáll, most nekem senki ne mondja, hogy az úgy jó lenne,. Neki még bőven tolószékben kéne ülnie, csak olyan erőszakos, annyira járni akar, hogy nem hajlandó. Egyébként egyidősek vagyunk, mindketten 23 évesek, tehát férjes asszony ide vagy oda, simán lehetne koszorúslány, ha nem lenne rossz az egészsége. Igazából az összes korszorúslányjelölt 30 alatt van, fölösleges azon problémázni, férjnél van-e vagy sem.
tolószékben kéne ülnie, de járni akar...
te nem vagy normális. Megnéznélek a helyében...
Nekem is rosszul esne, ha a családi körből és a barátok közül mindenkit bevennének, csak engem nem és szerintem jogos is lenne. Gondold már el neked milyen érzés lenne, hogyha a párod egyik testvérének a feleségére gondoltak, de te le vagy tojva magasról. És ha lassabban kell bemenni? Legalább kiélvezi a násznép azt a pár percet, hát istenem.
Ha nincs energiája elvállalni, akkor majd nemet mondd és kész.
Amúgysem értem miért kell ezt ilyen nagy dobra verni. Rólatok szól elvileg az esküvő nem az ezeregy koszorúslányról. Senkit nem érdekel, hogyha van valami "hibája" az egyiknek. Ha van már vannak 7-en, akkor egy 8. nem fér el?
A szokásokba nem szólok be, kinek a pap, kinek a paplan, én is úgy tudom, hogy az "eladó sorban lévő" lányokat illik csak felkérni koszorúslánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!